Gündem Kadın kuaföre silahlı baskın: 4 yaralı

Kadın kuaföre silahlı baskın: 4 yaralı

15.08.2008 - 17:05 | Son Güncellenme:

.

Kadın kuaföre silahlı baskın: 4 yaralı

ANTALYA'da, 500 YTL alacaklarını tahsil etmek isteyen 3 kişi, kadın kuaför salonunu bastı. 4 kişinin yaralandığı baskın sonrası, 11 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı


Olay önceki gece Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ‘Medikent’ adlı kuaförde meydana geldi. Haydar K., S.B. ve H.T., 500 YTL alacaklı oldukları Ahmet D.'ye ait kuaför salonunu bastı. Baskında sağa sola rasgele ateş eden Haydar K.'nin kullandığı ruhsatsız tabancadan çıkan mermiler, kuaför Ahmet D., Murat G., Abbas A.'yı yaraladı. Ahmet D.'nin salonda bulunan diğer arkadaşları da kavgaya karışınca ortalık savaş alanına döndü. Kuaförün arkadaşlarından biri, elinden aldığı tabancayla Haydar K.'yi yaraladı.


Olayın ardından yaralanan Haydar K., Murat G., Abbas A. ve Murat D. olay yerine çağırılan ambulanslarla Atatürk Devlet ve Akdeniz Üniversitesi hastanelerine götürüldü. Polis, kuaför salonunu basan S.B. ve H.T. ile K.Ü., M.V., A.L., V.L. ve A.S.'yi gözaltına aldı. Ayrıca hastanede tedavileri tamamlanan Abbas A. ve Ahmet D. de sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Hastanede tedavileri süren Haydar K. ve Murat G. de polis nezaretinde tutuluyor. Zanlılar sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildi.