Gündem Kara Sevda 25. son bölümde Nihan tek başına kalıyor! - İzle

Kara Sevda 25. son bölümde Nihan tek başına kalıyor! - İzle

06.04.2016 - 20:21 | Son Güncellenme:

Star Tv'de Çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Sevda 25. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitedi. Heyecanın dorukta olduğu Kara Sevda'da Kemal’e kavuşmanın kıyısından dönen Nihan’ın çaresizliği damga vurdu. İşte Kara Sevda 25. son bölümü ve detayları...

Kara Sevda 25. son bölümde Nihan tek başına kalıyor - İzle

Ay Yapım imzalı Kara Sevda'nın dün akşam yayınlanan bölümünde Neslihan Atagül'ün canlandırdığı Nihan karakterinin hayatını tehlikeye atarak kendini boşluğa bırakması izleyiciyi şoke etti.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı "Kara Sevda'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde Kemal ve Nihan vuslata ermeye çok yaklaşmışken Emir'in hamlesiyle ayrı düştüler. Bölümün final sahnesinde Kemal'den ayrı kalmayı kabullenemeyen Nihan'ın kendisini boşluğa bırakması izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Büyük bir aşkla birbirlerine bağlı olan Kemal ve Nihan'ın ayrılması Emir ve Asu'nun akıl almaz oyunuyla gerçekleşti. Yeni bölümü 13 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak bölümde Nihan'ın akıbeti ekrana gelecek.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda , heyecan ve duygu yüklü yeni bölümüyle Star TV'de..

KARA SEVDA 25. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

NİHAN İNTİHAR MI EDECEK?

Kara Sevda’nın yeni bölümüne, Kemal’e kavuşmanın kıyısından dönen Nihan’ın çaresizliği damga vuracak. Emir’e karşı büyük bir savaş veren Kemal ve Nihan, kavuşmak için şafak sayarken yeni bir çıkmazla karşılaşacaklar.

Kemal ve Nihan, Emir’le olan savaşlarında, Emir’in eline geçen yeni kayıtla tekrar başladıkları noktaya dönerken; Kemal ve Nihan arasındaki tüm umutları söndürdüğüne inanan Emir, artık Nihan’ı daha ağır koşullarda mahkum etmeye karar verecek. Yaşananların ardından, Kemal ve Emir’in en sert koşullarda karşı karşıya geleceğini anlayan Nihan, Kemal’i ve kendini kurtarmak için, çok tehlikeli bir karar alacak.

Emir’in kardeşi ve şantajcısı Asu, Kozcuoğlu ailesine olan düşmanlığı ve Kemal’e olan aşkının arasında kalacak. Asu'nun attığı adımlar, Kemal ve Nihan’ın ilişkisini de bambaşka bir boyuta taşıyarak Nihan’ı Emir’in çıkışı olmayan kollarına itecek.

Haberin Devamı

Nihan ve Kemal aşkı engel tanımıyor!

Emir’in kardeşi Asu’dan gelen mektup Kemal’in üstünde beklenen etkiyi yaratır ve Kemal başlattığı arayışı noktalar. Emir ise annesinin yanına bırakılan notla kardeşiyle şantajcısının aynı kişi olduğunu anlar ve düşmanlığı katlanır. Öte yandan Asu’nun geçmişine dair soru işaretleri yanıtlandıkça bu intikam serüvenin arkasındaki gizli isim gün yüzüne çıkar.

Nihan’la Kemal kavuşacakları gün için şafak sayarken, Emir’in “o gece”ye dair kaydın tamamını ele geçirmesi bütün dengeleri altüst edecektir. Emir, Ozan’ın gerçekten katil olduğunu büyük bir şovla ispatlayacaktır.

Ozan’ın katil olduğunun anlaşılmasıyla Kemal ve Nihan ayrı ayrı büyük bir şok ve hüzün yaşar. Emir’in hesap edemediği tek şeyse, “o gece”ye dair gerçek ne olursa olsun, aslolan Nihan’la Kemal’in aşkının büyüklüğüdür. Aşkta vazgeçmek yoktur. Kemal nefes aldığı sürece Nihan’ın bir kurtuluş umudu hep olacaktır.

Haberin Devamı

Nihan, Emir’in yanına döndüğünde artık kendisini daha zor ve katı kuralların olduğu bir hayat bekliyordur. Bütün yasaklara rağmen Nihan’ın kalbi bir tek Kemal’in yanında atar. İlk fırsatta ona koşar. Nihan’ın emrivakisine Kemal de karşı koyamaz. Yan yana geçirecekleri saatlerde en büyük savaşı tutkularına karşı verirler.

Nihan’la Kemal engel tanımayan aşklarına şahit olmak Emir’i delirtir. Öfkesinin esiri olur ve tek taraflı bir karar alır. Nihan’la kağıt üstündeki zoraki evliliğini sona erdirip, gerçek bir çift olacaklardır. Kemal, Emir’in Nihan’a zarar vermesini engellemek için karşısına çıktığında, Nihan içine düştüğü çıkmazdan kurtulmanın tehlikeli bir yolunu bulur.