Gündem Kayıp uzman çavuş son kez eşiyle konuşmuş

Kayıp uzman çavuş son kez eşiyle konuşmuş

15.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şırnak’ta açık öğretim sınavı için kent merkezine gittikten sonra bir daha haber alınamayan iki uzman çavuştan Sedat Vardar’ın Aydın’daki baba ocağında endişeli bekleyiş sürüyor.

Kayıp uzman çavuş son  kez eşiyle konuşmuş

Şırnak’ın Yeniaslanbaşar Köyü Jandarma Karakolu’nda görevli iki uzman çavuş, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına girmek için kent merkezine gitti. Akşam birliklerine dönmeyen Uzman Çavuş Sedat Vardar ile diğer uzman çavuştan bir daha haber alınamadı. Kaçırılma ihtimaline karşı çalışmalar sürdürülüyor. Vardar’ın teyzesi Ayşe Özkin yeğeninin kaybolduğunu dün öğrendiklerini belirterek, “Henüz elimize ulaşan net bir bilgi yok, telefonları kapalı ancak buradaki askeri yetkililer yeğenimin Şırnak merkezde olduğunu ve il dışına çıkmadığının tesbit edildiğini söylediler” dedi.

Haberin Devamı

Sınavdan çıktıktan sonra Vardar’ın son kez eşiyle telefonda konuştuğunu söyleyen ağabey Suat Vardar, “Yengeme, ‘Servis arabası bizi caminin önünden alacak oraya gidiyoruz’ dedikten sonra telefonu kapatmış. Ama servis aracı onları buluşma noktasında bulamamış. Devlet büyüklerimizden kardeşimi ve arkadaşını kurtarmasını bekliyoruz” dedi.