Gündem Kazım Akşar Mayıs Kraliçesi dizisine dahil oldu

Kazım Akşar Mayıs Kraliçesi dizisine dahil oldu

15.09.2015 - 14:44 | Son Güncellenme:

Show TV'de başlamaya hazırlanan dizi Mayıs Kraliçesine bir isim daha dahil oldu. Kazım Akşar Mayıs Kraliçesi'nde zengin bir iş adamını canlandıracak. Peki Kazım Akşar kimdir? İşte ayrıntılar..

Kazım Akşar Mayıs Kraliçesi dizisine dahil oldu

Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin, Hatice Aslan, Burak Hakkı, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı ve Derya Şensoy gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı sezonun en iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi’nin kadrosuna usta bir isim daha katıldı. Sevilen oyuncu Kazım Akşar, “Yılın En Kötüsü” olmaya aday “Zengin İş Adamı Sencer” karakteri ile merakla beklenen diziye dahil oldu.

Haberin Devamı

Mint Yapım imzalı Mayıs Kraliçesi’nin kadrosuna dahil olan usta oyuncu Kazım Akşar, bu yılın en çok konuşulacak isimlerinden biri olacak. Akşar, dizide yılın en kötüsü olmaya aday “Zengin İş Adamı Sencer”e hayat verecek.

Sencer, hırsı ve yaptığı kötülüklerle eşi Asu (Hatice Aslan) ve Asu’nun kızı kaynak işçisi Nehir (Yağmur Tanrısevsin) başta olmak üzere herkesin hayatını altüst edecek.

“İZLEYİCİ, SENCER’DEN NEFRET EDECEK!”

Yeni rolü için şimdiye kadar canlandırdığım en kötü karakter diyen usta oyuncu “ Sencer, canlandırılabilecek en kötü karakterlerden biri. Ama sadece “kötü” diye de tanımlayamayacağımız, çok yönlü ve derin bir karakter. Bir oyuncu için çok heyecan verici bir rol olsa da, eminim benim gibi izleyici de ondan nefret edecektir.” dedi.

Haberin Devamı

KAZIM AKŞAR KİMDİR?

23 Ağustos 1953 yılında Balıkesir Burhaniye'de doğdu. 1970 yılında radyoda Çocuk Saatine girdi. Radyoda, Arkası Yarın, Mikrofonda Tiyatro da, oyuncu ve yönetmen olarak yer aldı. 1978 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro yüksek bölümünden mezun oldu. 1979 yılında Devlet Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmalara başladı.

1986-1987'de İngiltere'ye Devlet tarafından gönderildi. National Theatre'da Peter Hall ile beraber; Entertaining Strangers (David Edgar), The Winter's Tale (Shakespeare), The Tempest (Shakespeare) ve Cymbeline (Shakespeare) oyunlarynda yardımcı olarak çalıştı. 1988 yılında Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünde, 4 yıllık eğitmenlik yaptı.

ODTÜ ve Kadir Has Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Dialog Anlatım İletişim okulunda eğitmenlik yapmaya devam etmektedir. Akşar Devlet Tiyatroları dışında Tiyatro İstanbul, Tiyatro Ayna gibi özel tiyatrolarda oyunculuk ve yönetmenlik yapmıştır.

Yer Aldığı Diziler

Küçük Hanımefendi : Özer Kızıltan - 2011

Arka Sokaklar : Orhan Oğuz - 2010

Rüzgar : Nihat Durak - 2008

Gemilerde Talim Var : Ümit Efekan - 2007

Kurtlar Vadisi : Serdar Akar - 2005

Adı Aşk Olsun : Cem Sürücü - 2004

Kadın İsterse : Yüksel Aksu - 2004

Köstebek : Nihat Durak - 1999

Haberin Devamı

Kara Melek : Uğur Erkır\Türkan Derya - 1999

Örümcek : Zeynep Tor - 1998

İstanbul 24 Saat : Adnan Azar - 1996