Gündem Kendi öykünü yaz, dizide konu olsun

Kendi öykünü yaz, dizide konu olsun

15.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yedi sezondur ekranda olan “Arka Sokaklar” dizisinin yapımcısı, Türk sinemasının duayeni Türker İnanoğlu, iddialı bir okul projesine başladı.

Kendi öykünü  yaz, dizide konu olsun

atv’de yakında ekrana gelecek olan “Bizim Okul” isimli dizi ekran ömrü 5 yıl süren Akasya Durağı’nın oyuncuları ile genç kuşağın başarılı isimlerini buluşturdu.
Usta oyuncu Zeki Alasya’nın okul müdürü Gestapo Ayfer’i canlandıracağı dizide, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Cem Davran, Pınar Aydın, Gizem Soysaldı, Bican Günalan, Volkan Severcan, Gülay Baltacı, Tülin Oral, Ahenk Demir, Mert Öcal, Sinem Ergin, Mehmet Kurt ve Sefa Tantoğlu gibi ünlü isimler rol alıyor.
Yaşar Seriner’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Resul Ertaş’ın ise yazdığı “Bizim Okul”da bir ilke de imza atılacak. Dizide yaşanmış gerçek öykülere de yer verilecek.

Hikâyeni yaz gönder
Başından renkli ve ilginç okul anıları geçenler yazdıkları öyküleri yapım şirketi Erler Film’e gönderebilecek ve aralarından seçilecek hikâyeler dizide kullanılacak. Okulun haylaz öğrencilerinin bir araya geldiği ve öğretmenlerin korkulu rüyası olan 10-A sınıfında okuyan öğrenciler arasında birbirinden renkli karakterler yer alacak. Bu karakterler arasında ıslahhaneden gelen öğrenci de, hiphopçu da, ikiz öğrenciler de yer alacak.