Gündem Kenti şiddetli sağanak vurmuştu! Güneşi gören sahile koştu

Kenti şiddetli sağanak vurmuştu! Güneşi gören sahile koştu

18.02.2024 - 16:47 | Son Güncellenme:

Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilen vatandaşlar, Konyaaltı Sahili ile park ve bahçelerde yoğunluk oluşturdu.

Geçen hafta şiddetli yağışın hakim olduğu Antalya'da, hafta sonu yazdan kalma bir gün yaşandı. Hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının 29 dereceye ulaştığı kentte, güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen Antalyalılar ve yerleşik yabancılar, Konyaaltı Sahili ile park, bahçe ve mesire alanlarına gitti.

Haberin Devamı

Sahile aileleri ve arkadaşlarıyla gelenler güneşi tadını çıkarırken, kimisi ise denizde yüzdü.  Parklarda çocuklar oyun oynarken, aileleri ise piknik yaptı.

Kenti şiddetli sağanak vurmuştu Güneşi gören sahile koştu

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de yağış sonrası Porsuk Çayı'nın rengi kahverengiye bürünürken, güneş açmasını fırsat bilen vatandaşlar parklarda gezmeye ve spor yapmaya çıkarak keyifli zaman geçirdi.

Kenti şiddetli sağanak vurmuştu Güneşi gören sahile koştu

Yağan yağışlar sonrasında haftanın son gününü güneşli geçiren Eskişehir'de vatandaşlar güzel havayı dışarıya çıkarak değerlendirdi. Porsuk Çayı'nın renginin kahverengiye büründüğünün görüldüğü Kanlı Kavak Parkı'nda dolaşmaya çıkan bazı vatandaşlar ortaya çıkan güzel manzaraların fotoğraflarını çekerken, bazı vatandaşlar ise açık havada koşarak ve bisiklet sürerek spor yaptı. Öte yandan meteoroloji verilerine göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının akşam saatlerine doğru eksi değerlere düşmesi bekleniyor.