Gündem Keşif filmi oyuncuları kimler? Keşif filmi başrol oyuncuları

Keşif filmi oyuncuları kimler? Keşif filmi başrol oyuncuları

19.06.2019 - 11:01 | Son Güncellenme:

Keşif filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Volkan Kocatürk'ün yer aldığı Keşif filmi Ekim 2018'de vizyona girdi. Vizyonda kaldığı 10 hafta boyunca 22.535 seyirci tarafından izlenerek istenilen gişe başarısını yakalamayan film 234.979,27 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Keşif filmi oyuncuları kimler?

Keşif filmi oyuncuları kimler Keşif filmi başrol oyuncuları

Keşif filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. 2018 yılında vizyona giren Keşif filminin yönetmen koltuğunda Ahmet Volkan Kocatürk oturuyor. 10 hafta boyunca vizyonda kalan film 22.535 kişi tarafından izlenerek istenilen gişe başarısının gerisinde kalmıştır. Peki Keşif filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

KEŞİF FİLMİ KONUSU

Farklı şehirlerde, sosyal çevrelerde ve aile ortamlarında yaşayan Berk (Burak Can), Esma (Sude Zulal Güler) ve Hasan’ın (İbrahim Yıldız) ortak yanı, bilgisayara duydukları ilgi ve farkına varmadan aynı dijital oyunu takıntı haline getirmiş olmalarıdır.

Gençler oyunun ilerleyen aşamalarında karşılarına çıkan gizemli sorulara cevap vererek bir zaman tünelinin kapılarını açıyor. Kendilerini Çanakkale Savaşı’nda bulan üç genç, neler olduğunu anlamaya çalışırken bugüne, yani 2018’e geri dönmenin tek yolunun oyunun kendilerine verdiği görevleri yerine getirmekten geçtiğinin farkına varıyor. Gençler savaşın ortasında evlerine dönmeye çalışırken bir yandan da kendilerini keşfediyor.

Haberin Devamı

KEŞİF FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Keşif filmi başrollerinde Burak Can, Sude Zülal Güler, İbrahim Yıldız, Yurdaer Okur, Pelin Akil, Rüzgar Aksoy, Volkan Ünal ve Ali Fuat Onan yer alıyor.