Gündem Kimlik İşlemleri İçin Telefonla Randevu Alma Numarası Kaçtır? Nüfus Müdürlüğü Telefon Numarası

Kimlik İşlemleri İçin Telefonla Randevu Alma Numarası Kaçtır? Nüfus Müdürlüğü Telefon Numarası

08.06.2021 - 13:53 | Son Güncellenme:

Kimlik işlemleri için iletişim kurulacak kurum nüfus müdürlüğü olarak bilinmektedir. Telefon üzerinden randevu almak oldukça hızlı ve kolay çözüm yollarından biridir. Telefon numarası ile nüfus müdürlüğünden randevu almak isteyen kişiler için telefon numarası belirli kaynaklarda yer almaktadır. Yenilenen nüfus müdürlüğü hakkında tüm detayları derledik.

Kimlik İşlemleri İçin Telefonla Randevu Alma Numarası Kaçtır Nüfus Müdürlüğü Telefon Numarası

Kimlik işlemleri için gidilecek kurum nüfus müdürlüğüdür. İşlemlerini hızlı şekilde gerçekleştirmek isteyen kişiler telefon üzerinden randevu alabilmektedir. Telefondan randevu alan kişiler işlemlerini randevu gününde hemen gerçekleştirmektedir. Kimlik, pasaport ve sürücü kimlik işlemleri için nüfus müdürlüğü numarası 199'dur.

Haberin Devamı

 Kimlik İşlemleri İçin Telefonla Randevu Alma Numarası Kaçtır? 

 Kimlik işlemleri ve pek çok nüfus işlemleri için randevu hattı 199'dur. Kişiler 199 numaralı hattı arayarak tüm kimlik işlemleri için nüfus müdürlüğünden randevu alabilmektedir. 

 Nüfus Müdürlüğü Telefon Numarası Kaç?

 Nüfus müdürlüğü telefon numarası yenilenen hattı ile kişilere hizmet vermeye devam etmektedir. Nüfus müdürlüğü işlemleri için telefon numarası 199 olarak bilinmektedir. İnternet ve 199 numaralı hattı arayarak hızlı ve kolay bir şekilde nüfus müdürlüğünden randevu alabilirsiniz.