Gündem Kiraz Mevsimi 50. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne - İzle

Kiraz Mevsimi 50. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne - İzle

15.06.2015 - 12:53 | Son Güncellenme:

Kiraz Mevsimi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen 50. bölüm fragmanı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kiraz Mevsimi bu hafta yine çok konuşulacak. Ayaz sonunda Öykü'ye beklenen teklifi etti. Ayrıca Kiraz Mevsimi ne zaman final yapacağı merak konusu...

Kiraz Mevsimi 50. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne - İzle

FOX TV'nin yazlık dizi olarak başlayan ancak kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanında izleyicilerin uzun süredir beklediği sahneler ekrana gelecek. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni bölümü ile 20 Haziran Cumartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Kiraz Mevsimi dizisi 50. bölümünde Öykü ve Ayaz aşkının meyvelerini izleyeceğiz. Ayaz ile Öykü aşklarının en güzel günlerini yaşarken Mete de Işık ile yeni bir aşk içine girecek.

KİRAZ MEVSİMİ 50. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



KİRAZ MEVSİMİ 50. BÖLÜM ÖZETİ

Öykü'ye evlilik teklifi etme planlarını bir türlü eyleme dökemeyen, bir önceki denemede başarısız olan Ayaz, Kiraz Mevsimi 50. bölüm fragmanına bakılırsa, bu kez başarılı olacak. Öykü ve Ayaz aşkının mutlu sonla bitmesini bekleyen izleyiciler, bu kez oldukça duygusal bir evlilik teklifine tanık olacak. Peki, Öykü bu teklifi hemen kabul edecek mi yoksa Ayaz'ı biraz daha mı süründürecek? Mete ve Işık yakınlaşması nereye gidecek? Yaptığı her projeyi sonunda bitirse de Öykü'nün başına başka aksilikler gelecek mİ? Kiraz Mevsimi yeni bölümü tüm bu soru işaretleriyle ekranlara gelecek.