Gündem Kiraz Mevsimi yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiraz Mevsimi yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

25.09.2015 - 10:58 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi Kiraz Mevsimi yepyeni bölümleriyle yeni sezona başlıyor. 3 Ekim Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Kiraz Mevsimi dizisi için heyecan dorukta. İşte Kiraz Mevsimi yeni sezon ilk bölüm fragmanı ve dahası...

Kiraz Mevsimi yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Fox ekranlarını kasıp kavuran gençlik dizisnin yeni sezon 52. bölüm fragmanları yayınlandı. Kiraz Mevsimi'nin yeni sezon fragmanlarının yayınlanmasıyla birlikte heyecan dozu daha da arttı. Roma'dan görüntüler taşıyan fragmanlar, nikahtan dönen Öykü ve Ayaz çiftinin yaşacakları hakkında ipucu verdi. Başrollerini; Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi 52. bölüm fragmanındaki sahneleri ve daha fazlasıyla 3 Ekim Cumartesi akşamından itibaren yeniden fox tv ekranlarında olacak.

KİRAZ MEVSİMİ YENİ SEZON İLK FRAGMANI - İZLE



Kiraz Mevsimi yeni sezon fragmanları ile bomba sahnelerin sinyalini verdi Nefes kesen sezon finali ardından merakla beklenen dizinin 52. bölüm fragmanı, izleyicileri daha da heyecanlandırdı. İşte, İtalya görüntülerinin damga vurduğu Kiraz Mevsimi yeni sezon 1. ve 2. fragmanı!

Kiraz Mevsimi sezon finalinde Öykü, yaşadığı kafa karışıklığı sebebiyle nikah masasından kalkıp gitmiş, Ayaz büyük bir şok yaşamıştı. Kiraz Mevsimi yeni sezon fragmanları, Öykü'nün Ayaz olmadan yeni bir yaşam kurduğunun sinyalini verdi. Yeni sezonda sürpriz bir kararla İtalya'ya yerleşen Öykü, çok sevdiği Moda tutkusunu bırakıyor ve bir cafe'de garsonluk yapmaya karar veriyor.

KİRAZ MEVSİMİ'NİN BAŞROL OYUNCULARI AŞK YAŞIYOR MU?

Sevilen dizi Kiraz Mevsimi'nin sezon finali yapmasının ardından dizinin başrol oyuncuları aşk iddiaları ile gündeme gelmiş, hatta ikilinin birlikte tatile gittiği ile ilgili haberler yapılmıştı. Yeni sezona sayılı günler kala dizinin Öykü'sü Özge Gürel, Serkan Çayoğlu aşk iddialarına ilk kez cevap verdi. Kiraz Mevsimi'nde Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Ayaz karakteri ile aşk yaşayan Özge Gürel, iddialara şu sözlerle cevap verdi: "Setten önce Serkan'la yakındaki kafede bir şeyler atıştırmıştık. Üşüdüğüm için üzerimde hem kendi montum hem de Serkan'ınki vardı. İki kapüşon taktım diye 'Tanınmamak için ne hallere girdi' yazdılar. İkimizin de hayatında kimse yok.