Gündem Kısmetse Olur'da 27. Haftanın Finali bölümünde kim elendi?-İzle

Kısmetse Olur'da 27. Haftanın Finali bölümünde kim elendi?-İzle

09.04.2016 - 09:03 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yayınlanan son bölümde Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusu yanıtlandı. Kısmetse Olur'da yapılan oylama sonucu ile bu haftaki elenen isim Nur Erkoç oldu. Peki Nur Erkoç kimdir? İşte o detaylar...

Kısmetse Olurda 27. Haftanın Finali bölümünde kim elendi-İzle

Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor. Kısmetse Olur'un 27. hafta finali dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı. Kısmetse olur son bölümde yarışmaya bir kişi veda etti. Kısmetse Olur yeni bölümde yine bombaları patlatıyor. Seda Güven'in usta yönetmenliği ile Kısmetse Olur'da elenen isim Nur oldu.

Tartışması entrikası hiç eksik olmayan evde yarışmaya gelinler evinden Nur Erkoç veda ederken birinciler ise Ayça ve Emre oldu. Çeki alan Emre olunca Nur’un kaderi de belirlenmiş oldu. Yarışmaya dahil olan kişi ise Daniela oldu.

Haberin Devamı

HAZAL’A İNANMIYOR

Eleme gecesi öncesi damat adayları ve gelin adayları görüşlerini ifade ederken Melis, Emre’nin aşkına inanırken Hazal’ın ise asla Emre’ye aşık olmayacağını ifade ediyor. Bu sözlerden sonra Hazal ise imalı bir şekilde gülümsüyor.

BATUHAN VE AYÇA KAVGASI

Elemede Ayça ve Batuhan arasında gerilim dolu dakikalar yaşanıyor. Batuhan, Ayça’yı kastederek “Allah’ın sana hamdolsun! Sen beni hangi ateşin içinden aldın yine?” sözleriyle bu aşkın bitmesine sevinirken Ayça ise “Kes sesini” diyerek tepki koyuyor. Bu sözlerin ardından Batuhan çıkgına dönüyor.

Kısmetse Olur'da ev kurallarına uymayanlar cezalandırılıyor. Yeni sistemi ilk ihlal eden isimler damatlar evinden oldu... Yeni ceza kurallarına göre evdeki kurallara uymayanlar üzerinde 'cezalı' yazan siyah t-şort'u giymek zorunda kalacak. Cezalı olan kişi kimseyle konuşamaz ve kimse de cezalı kişiyle konuşamaz. İlk cezayı alan Adnan oldu.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KISMETSE OLUR NUR ERKOÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç eve ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört etmişti. Emre beklenmedik bir anda Nur Erkoç evlenip boşandığını itiraf edince apar topar ondan ayrılmıştı.

Nur Erkoç boşandığı kocasının adını hiç anmazken bu evliliğin 1 yıl sürdüğünü söyledi. Kısmetse Olur gelin adayı Nur Erkoç 3 yıl birlikte olduğu sevgilisi ile evlenmiş. Nur Erkoç 1 yıl süren evliliğini şimdiye kadar sakladı.

Kısmetse Olurda 27. Haftanın Finali bölümünde kim elendi-İzle


KISMETSE OLUR YARIŞMASI HAKKINDA

Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor!

Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ saat 12:45'de Kanal D’de başlıyor.

Haberin Devamı

MELİS BUSE

Sivas doğumlu olan Melis Buse Betkayan 1992 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul’da ikamet eden Melis Beykent Ün. İç Mimarlık Bölümü mezunudur.

Dış görünüşü ile dikkat çeken 23 yaşında olan Melis Buse Betkayan 1.71 m. boyunda ve 54 kg’dır. Güzelliği ve sivri dilliği ile ön planda olan Melis Buse Betkayan neredeyse bütün yarışmacılar ile kavga etmiştir.