Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

11.04.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

Kanal D'de tartışmanın eksik olmadığı Kısmetse Olur'da yine nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Kısmetse Olur 27. haftanın finalinde elenen isim belirlendi. Yapılan oylamaya göre Kısmetse Olur'da bu hafta Nur Erkoç elendi. Peki Nur Erkoç kimdir? İşte o detaylar...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

Seda Akgül’un sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur evine bu hafta bir gelin adayı veda etti. Ayça ve Emre’nin birinci olduğu haftada. Çeki alan ismin kim olduğu merak konusuydu. Çeki alanın evini koruyacağı programda, haftalar boyunca birinci olan Nur ve sevilen damat adayı Murat elenmesi yönünde en çok oyu alan adaylar oldu. 10 bin liralık çekin damat adayı Emre’ye gitmesiyle eve veda eden haftalarca birinci olan gelin adayı Nur Erkoç oldu.

Haberin Devamı

Nur’un elenmesiyle eve daha önce veda eden ve Tankut’la tanıma yolunda olan Daniela girdi. Daniela’nın tekrar eve girmesi, şuan evde Tankut’u tanımaya çalışan Cansu için tehlikeli olacak. Daniela ve Tankut’un hesaplaşması tüm haftaya damgasını vuracak. Nur Erkoç’un elenmesi üzerine hayranları hayranları sosyal medyadan isyan etti.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

NUR ERKOÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç eve ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört etmişti. Emre beklenmedik bir anda Nur Erkoç evlenip boşandığını itiraf edince apar topar ondan ayrılmıştı. Nur Erkoç boşandığı eşinin adını hiç anmazken bu evliliğin 1 yıl sürdüğünü söyledi. 23 yaşında olan Nur Erkoç aslen İzmirli. Üniversite öğrencisi olan Nur Erkoç esmer güzeli olarak tanımlanıyor.

KISMETSE OLUR DANİELLA GRAJDEANU KİMDİR?
Daniella Grajdeanu ya da Kısmetse Olur evindeki ismiyle Dani, 23 yaşında. Beykent Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan Daniela pilates hocalığı yapıyor.

Haberin Devamı

Romanya asılı olan Daniela İstanbul'da ikamet ediyor. Akrep burcu olan Daniela Kısmetse Olur evinden elenmeden önce Gürkan Demirci'den ayrılıp Tankut Denker ile flört etmeye başlamıştı.

DANİELLA VE TANKUT DENKER İLİŞKİSİ

Tankut Denker için Kısmetse Olur'a alınan Daniella'nın gelişine elbette en çok Cansu Deliktaş üzüldü. Tankut için Kısmetse Olur'a katılan Cansu Deliktaş haftalardır onun peşinde koşuyordu.

Tankut eve dönen Daniella'nın etrafında pervane olurken Kısmetse Olur ekibi "iki kadın bir adam" aşkı ile reyting tutturmaya çalışacak.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

KISMETSE OLUR 27.HAFTA FRAGMANI