Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenir?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenir?

07.04.2016 - 10:21 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da bu hafta heyecan dorukta. Kısmetse Olur bu hafta 145. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta yarışmaya veda eden isim kim olacak? İşte detaylar...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenir

Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor. Kısmetse Olur yeni bölümde yine bombaları patlatıyor. Seda Güven'in usta yönetmenliği ile Kısmetse Olur'da bu hafta neler olacak? Kanal D ekranlarında her hafta içi 12.45 de ekrana gelen yarışmada heyecan giderek büyüyor. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

Haberin Devamı

Ev kurallarına uymayanlar cezalandırılıyor. Yeni sistemi ilk ihlal eden isimler damatlar evinden oldu... Yeni ceza kurallarına göre evdeki kurallara uymayanlar üzerinde 'cezalı' yazan siyah t-şort'u giymek zorunda kalacak. Cezalı olan kişi kimseyle konuşamaz ve kimse de cezalı kişiyle konuşamaz. İlk cezayı alan Adnan oldu.

Kısmetse Olur 144.Bölüm Fragmanında Bomba Olaylar

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenir

Damatlar evinde gerilim yükseliyor. Damatlar evinde tartışmaların boyutları giderek büyüyor.

Emre, Hazal'a evlenme teklif ediyor!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenir

Emre'den Hazal'a sürpriz evlenme teklifi. Emre'nin duygusal sözleriyle harmanlanmış evlenme teklifi karşısında Hazal şaşırdı!

Cansu ve Tankut'un aileleri bir araya geliyor!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenir

Cansu ve Tankut'un aileleri adaylar hakkında neler düşünüyor? Tankut'un annesi gelin evinde, Cansu'nun babası damatlar evinde düşüncelerini paylaştı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YARIŞMASI HAKKINDA

Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor!

Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ saat 12:45'de Kanal D’de başlıyor.

MELİS BUSE

Sivas doğumlu olan Melis Buse Betkayan 1992 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul’da ikamet eden Melis Beykent Ün. İç Mimarlık Bölümü mezunudur.

Dış görünüşü ile dikkat çeken 23 yaşında olan Melis Buse Betkayan 1.71 m. boyunda ve 54 kg’dır. Güzelliği ve sivri dilliği ile ön planda olan Melis Buse Betkayan neredeyse bütün yarışmacılar ile kavga etmiştir.