Gündem Kısmetse Olur'da ihanet iddiaları ortalığı karıştırdı! (Kısmetse Olur'da kim elenecek?)

Kısmetse Olur'da ihanet iddiaları ortalığı karıştırdı! (Kısmetse Olur'da kim elenecek?)

18.03.2017 - 15:26 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da ihanet iddiaları evde tansiyonu yükseltti! Akın'ın program içindeyken başka bir kişiyle daha görüştüğü ortaya çıkıyor! Tuğçe büyük bir şok yaşıyor! 19 Mart Pazar günü ekrana gelecek Kısmetse Olur'un yeni bölümünde ise haftanın elenen ismi açıklanacak... Peki Kısmetse Olur'da kim elenecek?

Kısmetse Olurda ihanet iddiaları ortalığı karıştırdı (Kısmetse Olurda kim elenecek)

Kısmetse Olur'da ihanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Akın'ın dışarda da Ezgi adında biriyle görüştüğü ortaya çıktı. Tuğçe'yle birlikte olduğu süre zarfında ona hediye etitği ayıcık ise aslında Ezgi'nin evindek oyuncak olduğu anlaşıldı. Seda Akgül ise eğer bu olayın devamı varsa ve doğruysa bu işin diskalifiyeye kadar gideceğini söyledi! Haftanın finali ile yarın seyirciyle buluşmaya hazırlanan Kısmetse Olur'da bu hafta kimin eleneceği ise merak konusu oldu.

Kısmetse Olur finali ile 19 Mart Pazar günü Kanal D'de.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da Aycan'ın eve ziyarete gelmesiyle dengeler değişti. Onur'un doğum gününde ona sürpriz yapmak isteyen Aycan, ondan aldığı sert tepki karşısında büyük br hayal kırıklığı yaşadı. Herkes onların yeniden barışmasını beklerken Onur, tamamen bağlarını koparacak bir konuşma yaptı. Onur'un doğum gününde umduğunu bulamayan Aycan, bir köşede ağlayarak içini diğer gelin adaylarına döktü. Onur ise Aycan'ı umursamadan eğlenmeye devam etti. Onur'un bu davranışları karşısında şok olan Aycan, öfkesine hakim olamadı.

İnşallah sen de yaşarsın Adnan!
Evden ayrılacağı sırada yaptığı konuşmayla tüm dikkatleri üzerine çenen Aycan öncelikle Onur'un hayatına girecek kişiler için bir öneride bulundu. Aycan, "Bundan sonra onun hayatına girecek kişi sakalının kokusuyla ilgilensin,parfümünün markasıyla değil" dedi. Bu arada Adnan'la da ufak bir tartışma yaşayan Aycan, olayların gerginliğiyle "Adnan, bu anı yaz! İnşallah yaşarsın" diyerek evi terk etti. Bu sözler üzerine Didem büyük bir şaşkınlık yaşadı. Aycan'ın bu tür bir temennide bulunması Didem'i deliye döndürdü. Aycan ve Didem dostluğuna darbe indiren bu konuşma, bundan sonra onların arasını açacak mı? Didem, Aycan'dan bunun hesabını soracak mı?