Gündem Komşusuyla sevgili oldu, kızlarını taciz etti! Beşiktaş'taki sapık 10 yıl sonra yakalandı

Komşusuyla sevgili oldu, kızlarını taciz etti! Beşiktaş'taki sapık 10 yıl sonra yakalandı

27.03.2023 - 14:53 | Son Güncellenme:

İstanbul’da 2010 yılında sevgilisinin kız çocuklarına cinsel istismarda bulunan ve hakkındaki şikayet sonrası kayıplara karışan Hacı H. 10 yıl sonra yakalanarak tutuklandı.

Komşusuyla sevgili oldu, kızlarını taciz etti Beşiktaştaki sapık 10 yıl sonra yakalandı

Damla GÜLER / milliyet.com.tr İstanbul Beşiktaş’ta 2010 yılında Sabire P. ve kızları S.P ile K.P yalnız yaşıyordu. Bir süre sonra anne Sabire P. komşuları Hacı H. ile sevgili oldu. Babaları olmadığı için Sabire P.’nin kızlarına iyi davranmaya başlayan Hacı H. yardım bahanesiyle de sık sık eve girip çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Hacı H., Sabire P. evde yokken de kızları görmeye gitmeye devam etti. Bir süre sonra olay tarihinde 16 ve 27 yaşında olan kızlarının hareketlerinden şüphelenen anne Sabire P., kızlarıyla konuşunca gerçek ortaya çıktı.

"ANNEN SENİ EVDEN ATACAK"

Hacı H.’nin genç kızlara defalarca cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Kızlarıyla birlikte hemen savcılığa başvuran anne Hacı H.’den şikayetçi oldu. Şikayet sonrası ifadesi alınan 16 yaşındaki S.P, Hacı H.’nin kendisini, “Sen bakire değilsin. Ayrıca senin telefon kayıtlarını çıkartıp dökümlerine ulaştım. Senin görüntülerini çekmişler. Annen seni adli tıpa götürecek. Bakire olmadığın tespit olacak. Annen seni evden atacak. Sen benim kızım olduğun için senin yanındayım.” diyerek korkuttuğunu ve defalarca cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

10 YIL SONRA YAKALANDI

Alınan ifadelerin ardından Hacı H. hakkında, “çocuğun cinsel istismarı” ve “nitelikli cinsel saldırı” suçundan dava açıldı. Ancak Hacı H. hakim karşısına çıkmadan kayıplara karıştı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan H. hakkında kırmızı bülten kararı da çıkarıldı. Yaklaşık 10 yıl sonra yakalanan Hacı H. tutuklandı. H. mahkemede verdiği ifadede, “Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Olaylar yalan ve düzmecedir. Samimi anlatımda bulundum. Interpolle arandığımı bilmiyordum. Her iki kız da annesinin çizdiği çizgide hareket etmektedir. Suçsuzum beraatimi istiyorum” dedi.

Alınan savunmanın ardından mahkeme 10 yıllık davayı karara bağladı. Mahkeme sanık Hacı H.’yi, “çocuğun cinsel istismarı” ve “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 28 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.