Gündem KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman 2020, iptal mi oldu? KPSS ortaöğretim sınava saat kaçta başlayacak, kaç dakika olacak?

KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman 2020, iptal mi oldu? KPSS ortaöğretim sınava saat kaçta başlayacak, kaç dakika olacak?

22.11.2020 - 00:04 | Son Güncellenme:

KPSS ortaöğretim sınavı adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. KPSS sınavına kısa bir süre kalmış iken gündeme gelen sokağa çıkma yasağı ile birlikte sınavın iptal olup olmayacağı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki 2020 KPSS ortaöğretim sınavı iptal oldu mu ne zaman, saat kaçta başlayacak?

KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman 2020, iptal mi oldu  KPSS ortaöğretim sınava saat kaçta başlayacak, kaç dakika olacak

KPSS ortaöğretim sınavı için geri sayılıyor. KPSS ortaöğretim sınavı 22 Kasım 2020 tarihinde yapılacak. Koronavirüs tedbirleri için sokağa çıkma yasağının gelmesiyle birlikte sınavın iptal edilip edilmeyeceği araştırılıyor. ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün, sınavlarla ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama gerçekleştirdi. Peki KPSS ortaöğretim sınavı iptal mi oldu, sınav saat kaçta başlayacak?

Haberin Devamı

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI İPTAL Mİ OLDU?

ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün, konu ile ilgili Twitter hesabından bu açıklamayı gerçekleştirdi;
"
İçişleri Bakanlığı Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler Genelgesine göre;
Başkanlığımız tarafından yapılacak sınavlara katılacağını (Sınava Giriş Belgeleri ile) belgeleyen adaylar ile Sınav Görevlileri sınav günlerinde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaktır."

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?

KPSS Ortaöğretim sınavı 22 Kasım Pazar günü saat 10.15'te başlayacak.