Gündem KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS sınavı ne zaman?

KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS sınavı ne zaman?

06.07.2019 - 15:23 | Son Güncellenme:

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sınava giriş belgeleri açıklandı. ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS sınavı için heyecan dorukta. KPSS adayları sınav giriş yerlerini öğrenmek için sbaırsızlanıyor. Peki KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır KPSS sınavı ne zaman

3-15 Mayıs 2019 tarihleri arasına alınan KPSS başvuruları sonrasında sınav gününe az kaldı. KPSS sınav girşi yerleri ise geçtiğimiz günlerde açıklandı.ÖSYM üzerinden yapılan duyuru, adayları harekete geçirdi. Peki KPSS sınavları ne zaman uygulanacak?

Haberin Devamı

KPSS (ÖĞRETMENLİK GENEL YETENEK-EĞİTİM BİLİMLERİ) SINAVI NE ZAMAN?

2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sınavı, 14 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM'DEN SAAT UYARISI

"DİKKAT!

14 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavında adaylar (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için, saat 10.00’dan sonra (Eğitim Bilimleri) oturumu için ise 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haberin Devamı

ÖSYM BAŞKANLIĞI"

Yazarlar