Gündem Küçük Gelin 82. bölüm fragmanı şok etkisi yarattı

Küçük Gelin 82. bölüm fragmanı şok etkisi yarattı

06.06.2015 - 14:26 | Son Güncellenme:

Küçük Gelin, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Samanyolu ekranlarının final yapmaya hazırlanan dizisi Küçük Gelin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Küçük Gelin 82. bölüm fragmanına Azad'ın ölümü damga vurdu.

Küçük Gelin 82. bölüm fragmanı şok etkisi yarattı

Ekranların soluksuz izlenen dizisi Küçük Gelin 82. bölüm fragmanıyla izleyenlerine nefes kesen bir bölümün sinyalini verdi. Samanyolu Tv'nin iddialı yapımlarından olmayı başaran Küçük Gelin yeni bölümünde Azad ölüyor, Ali ise hapse giriyor. Azad'ın ölümünden Ali'yi sorumlu tutan Melek Öğretmen, Devran'nın da masum olmadığını biliyor. Çağla Şimşek, Bengi Öztürk, Ufuk Şen gibi isimlerinm başrollerini paylaştığı Küçük Gelin 82. bölümü 7 Haziran pazar günü fenomenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı


KÜÇÜK GELİN 82. BÖLÜM ÖZETİ

Küçük Gelin yeni bölümünde Zehra'ya bir baba ve abi şevkatiyle yaşayan Azad, Ali tarafından öldürülüyor. Zehra ve Melek Öğretmen Azad'ın ölümüyle perişan olurken, Behiye ve Devran adeta zafer kutlaması yapıyor. Özellikle, Azad'ın ölümüyle önündeki engellerden kurtulduğunu düşünen Behiye; "Azad mezara, Ali mapusha" derken zaferinden duyduğu mutluluğu dile getiriyor. Azad'ın gömülmek üzere taşındığı sırada Ali'yi karşısında gören Zehra Öğretmen, Ali'e saldırıyor. Küçük Gelin 82. bölümünde en az Zehra Öğretmen kadar perişan olan bir diğer isim de Melek'tir. Kendini Azad'ın yanında güvende hisseden Melek, bu ölümle kendini yapayalnız hisseder.

KÜÇÜK GELİN FİNAL YAPIYOR

Pazar günlerinin ilgiyle izlenen yarışması Küçük Gelin final yapıyor. Daha önce sezon finali yapacağı açıklanan Küçük Gelin. 14 Haziran'da 83. bölümüyle son kez izleyici karşısına çıkacak.