Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

10.04.2016 - 10:17 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bu hafta ekrana gelmesi beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı ve detayları yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır...

Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Kanal D ekranında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu yine nefes kesen bir bölüm ile ekrandaydı. Perşembe akşamlarının fenomeni olan Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümü ekrana kilitledi. İzleyicileri meraklandıran ise Kurtlar Vadisi Pusu 291. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Polat şok bir baskınla Şedid askerlerini şaşkına uğrattı. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu 290. son bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de yayınlandı.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu 291.bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA GERİLİM DOLU SON BÖLÜM

Geçtiğimiz hafta Safiye’yi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervan’ın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polat’ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşıracak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 291. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KEMANCI ÖLÜM MELODİSİNİ ÇALIYOR

Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek?

Haberin Devamı

O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.

Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.