Gündem Lara Flynn Boyle estetik kurbanı oldu!

Lara Flynn Boyle estetik kurbanı oldu!

25.08.2015 - 08:57 | Son Güncellenme:

Lara Flynn Boyle, estetik operasyonu kurbanı oldu! Geçip giden yılların izlerini estetik müdahalelerle silmeye çalışan 45 yaşındaki Lara Flynn Boyle'un yüzü tanınmayacak hale geldi. Peki Lara Flynn Boyle kimdir? Hayatı kariyeri hakkında tüm ayrıntılar haberimizde...

Lara Flynn Boyle estetik kurbanı oldu

Bir dönem Jack Nicholson ile yaşadığı aşk ilişkisiyle de gündemde olan Lara Flynn Boyle geçtiğimiz günlerde California'da görüntülendi.

Hollywood'un ünlü oyuncusu Lara Flynn Boyle, İkiz Tepeler dizisinde şöhretin ilk basamaklarını aralamıştı. Lara Flynn Boyle, estetik operasyonlara bağımlı hale gelmeden önce kendine özgü bir güzelliği sahipti. Geçtiğimiz günlerde beyaz bir pantolunun üzerine aynı renkte bir gömlek giyen Lara Flynn Boyle, yüzünün özellikle de dudaklarının abartılı silikon enjektesi yüzünden nasıl değiştiğini de gözlerden saklayamadı. Ünlü oyuncunun saçlarını kendi haline bıraktığı ve dipten gelen beyazları boyatmadığı da görüldü.

Aslında Lara Flynn Boyle'un estetik bağımlılığının ona ne kadar zarar verdiği bundan üç yıl önce de basına konu olmuştu. Çeşitli uzmanlar bu konuda görüş bildirmişti. Ünlülerin estetik cerrahı, Doktor Antnony Youn da Lara Flynn Boyle'un yüzünün 'eriyormuş gibi" göründüğünü söylemişti.

Lara Flynn Boyle estetik kurbanı oldu

Haberin Devamı

LARA FLYNN BOYLE KİMDİR?

Lara Flynn Boyle (d. 24 Mart 1970, Davenport, Iowa), ABD'li film ve dizi oyuncusu.

Lara Flynn Boyle 1980'lerin sonlarında filmlerde rol aldı ancak televizyon dizisi rolleriyle daha iyi tanınmıştır. Çoğunlukla İrlanda asıllı olmasına rağmen büyük dedesi İtalyan-Amerikan asıllıdır. Lara Flynn Boyle Chicago, Illinois ve Wisconsin'de büyüdü ve Chicago Sanat Akademisi'nden mezun oldu.

Boyle, iki kez evlendi. Birinci kocası John Patrick Dee III ile 11 Ağustos 1996 tarihinde evlendi ve iki yıl sonra boşandı. İkinçi kocası gayrimenkul yatırımcısı Donald Ray Thomas II ile San Antonio, Teksas'da 18 Aralık 2006 tarihinde evlendi. Lara Flynn Boyle Disleksi'dir.

Lara Flynn Boyle estetik kurbanı oldu