Gündem LGS sonuç tarihini MEB duyurdu! LGS MEB sonuç sorgulama ekranı

LGS sonuç tarihini MEB duyurdu! LGS MEB sonuç sorgulama ekranı

28.06.2022 - 16:29 | Son Güncellenme:

LGS sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. 5 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınavının hemen ardından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları adayların erişimine açıldı. Sonuçların açıklanacağı tarihi bekleyen adaylara sevindiren haber MEB'den geldi. Peki LGS 2022 sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak?

LGS sonuç tarihini MEB duyurdu LGS MEB sonuç sorgulama ekranı

LGS sonuçları için gözler MEB'den yapılacak olan açıklamaya çevrildi. 2022 LGS sınavına katılım sağlayan adaylar merak içerisinde sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor. MEB tarafından yayımlanan 2022 LGS sınav kılavuzunda adaylara sonuçların açıklanacağı tarih olarak 30 Haziran duyurulmuştu. Sınavın açıklanmasına kısa bir süre kala öğrencilerin meraklı bekleyişi sürüyor. Peki LGS sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak?

Haberin Devamı

LGS SONUÇLARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

LGS sonuçları 30 Haziran Perşembe günü adayların erişimine açılacak. meb.gov.tr adresi üzerinden duyurulacak olan LGS sonuçlarının açıklanacağı saat hakkında bilgi verilmezken sonuçların sabah saatlerinde erişime açılması bekleniyor.

LGS SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI