Gündem Liseli Dilanur'dan kahreden haber! İnşaatta cesedi bulundu, arkadaşı tutuklandı

Liseli Dilanur'dan kahreden haber! İnşaatta cesedi bulundu, arkadaşı tutuklandı

20.10.2023 - 17:17 | Son Güncellenme:

Lise birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Dilanur Şatır'ın inşaatta cansız bedeni bulundu. Kahreden olayla ilgili bir kişi tutuklanırken genç kıza alıkonularak istismarda bulunulduğu iddia edildi.

Liseli Dilanurdan kahreden haber İnşaatta cesedi bulundu, arkadaşı tutuklandı

Antalya'nın Serik'te lise öğrencisi Dilanur Şatır'dan okuldan çıktıktan sonra haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Polis arama çalışması başlatırken; Dilanur Şatır, 18 Ekim'de saat 13.30 sıralarında Akçaalan Mahallesi'ndeki bir inşaatta hareketsiz bulundu.

Sağlık ekiplerince Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şatır, kurtarılamadı. Şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Araştırmada, okuldan çıkan Dilanur Şatır'ın arkadaşı Erdoğan Ç. (19) ile buluştuğu, bunalımda olduğunu ve yaşamına son vereceğini söylediği, daha sonra da Erdoğan Ç.'nin evine gittikleri tespit edildi.

GÖZALTINA ALINIP, TUTUKLANDI

Polis, Şatır'ın Erdoğan Ç. tarafından alıkonulduğunu ve cinsel istismara uğradığını belirledi. Olayın ardından Erdoğan Ç.'nin, genç kızı Yaşar Uçar Caddesi'nde bir yere bıraktığı tespit edildi.

Haberin Devamı

Daha sonra genç kızın kendisini, Akçaalan Mahallesi'ndeki bir inşaattan boşluğa bıraktığı üzerinde duruldu.

Gözaltına alınan Erdoğan Ç. işlemlerinin ardından 'cinsel istismar' ve 'küçük yaşta kız çocuğunu alıkoymak' suçlamasıyla tutuklandı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dilanur Şatır'ın cenazesi ise incelemenin ardından Serik'te toprağa verildi.