Gündem Manisa’da korkunç olay! Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu

Manisa’da korkunç olay! Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu

19.11.2023 - 13:02 | Son Güncellenme:

Manisa’nın Salihli ilçesinde anne ve kızı bir binanın asansöründe ölü bulundu. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Olay, Salihli’nin Kocaçeşme Mahallesi 63 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bina sakinlerinden biri asansörle aşağıya inmek için asansörü çağırdı. Asansörün kapısını açınca 2 kişinin hareketsiz yattığını gören kişi hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri anne Devrim Güler (48) ve kızı Doğa Etyemez’in (18) hayatını kaybettiğini belirledi. Anne kızın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Manisa’da korkunç olay Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu

CENAZELER YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Hayatını kaybeden anne ve kızının cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Burada yapılan otopsi işlemlerinin ardından anne ve kızın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Anne Devrim Güler ve kızı Doğa Etyemez’in cenazelerinin yarın Salihli’de toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan anne Devrim Güler’in fabrika işçisi ve 3 çocuk sahibi olduğu öğrendildi.

DOĞA, AVUKAT OLMAK İSTİYORMUŞ

Haberin Devamı

14 Kasım'da 18 yaşına girdiği belirtilen lise eğitimi gören Doğa Etyemez'in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi. Cenazelerin yarın Salihli'de toprağa verileceği ifade edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Manisa’da korkunç olay Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu

7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Fatih'te 7 yaşındaki Servet Nabıev'in ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı. Ölümünden önce çocuğu darp ettiği belirlenen 19 yaşındaki abla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca evde yaşayan yaşı küçük 2 çocuk da Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edildi.

Manisa’da korkunç olay Anne ve kızın cesedi asansörde bulundu

Fatih Büyük Saray Meydanı Caddesi’nde geçtiğimiz Cuma akşamı 7 yaşındaki Özbekistan uyruklu Servet Nabıev'in annesi ve kardeşleri ile birlikte yaşadığı evde ölü bulunmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Minik çocuğun olay akşamı 19 yaşındaki ablası Mehribonu Nabıev ile kavga ettiği, aldığı darbeler sonrası kusan ve halsizleşen küçük çocuğun dinlenmek üzere yatağına yattığı öğrenildi.

Bir süre sonra hareketsiz halde yatan çocuğun durumundan şüphelenen anne Nilufar ve abla Mehribonu, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, minik çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, anne Nilufar ve abla Mehribonu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, olay akşamı kardeşini döven abla Mehribonu ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca evde yaşayan yaşı küçük 2 çocuk da Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edildi.

Haberin Devamı

KOMŞUSU GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından çok yönlü soruşturma başlatan Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı, anne ve kızının vücudunda herhangi bir yara ve kesici alet izinin yanı sıra havasızlık nedeniyle boğulduklarına dair bulguya rastlanmadı. Savcılık, anne ve kızının boğularak öldürülmüş olabileceği ihtimali nedeniyle cinayet şüphesi üzerine yoğunlaştı.

Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde uçakla Ankara’ya giden ve Devrim Güler’in alt komşusu olduğu öğrenilen A.Y akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Çiftçilikle uğraştığı öğrenilen A.Y’nin, Ankara’daki işlemlerin ardından Salihli’ye getirileceği öğrenildi.