Gündem Mansur Yavaş: İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle asla yan yana gelmeyiz

Mansur Yavaş: İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle asla yan yana gelmeyiz

30.03.2024 - 17:50 | Son Güncellenme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle de asla yan yana gelmeyiz. Siz çok tehlikelisiniz; eğer seçim için böyle bir ümidiniz varsa bu akşam televizyonlara bebek katilinin kardeşini çıkarın. Onun da mektubunu okutun bakalım ne olacak" dedi.

Mansur Yavaş: İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle asla yan yana gelmeyiz

Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında, Keçiören ilçesinde miting düzenledi. Yavaş, seçim çalışmalarında 44 açılış yaptıklarını ifade ederek, "Günde de 2-3 iftara gitmek suretiyle epey bir vatandaşımızla, hemşehrimizle de yan yana gelme fırsatı bulduk. Sağ olsun, gönüllülerimiz teşkilatlarımız hepsi çalıştı. Bizler 5 yılda yaptıklarımızı anlattık. 5 yıldır nasıl bir belediyecilik yaptığımızı anlattık. Son güne geldik, anketleri görüyorsunuz. Artık Ankara konuşulmuyor. Fark 20 puanla 25 puanla olacak. Bunlar eğer bu hale geldiyse bu sizin sayenizde. Onun için öncelikle emek veren herkese sonsuz minnettarım. Çok teşekkür ediyorum. Ankara halkı 5 yıllık belediyeciliğimizi onaylayacak. Belediyecilik insanların yaşadığı yerde mutlu olmasıdır. Belediye başkanı da yaptığı hizmetlerle insanların gönlüne giriyorsa başarılıdır. Eğer siz insanların gönlüne giremiyorsanız, arkanızdaki ne olursa olsun boş. Biz bugün 45'inci mitingimizi yapıyoruz. Bir tane Sayın Cumhurbaşkanı'yla yaptıkları mitingden başka Ankara'nın herhangi bir ilçesinde mitinglerini gördünüz mü? Yapamazlar, halkın karşısına çıkacak yüzleri yok. Anlatacakları bir şey yok. Çünkü siz 5 yıldır, Keçiören Belediye Başkanısınız. Benim yaptıklarımı taklit edip, 'Şunu yapacağım, ben fazla vereceğim' demenin halkta karşılığı yok" diye konuştu.

Haberin Devamı

Mansur Yavaş: İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle asla yan yana gelmeyiz

'ANKARA'DA SERVET KAYBEDECEK'

Hakkında sahte ve korsan afişler asıldığını belirten Yavaş, "Beni iyi dinleyin. Bunlara ümit bağlamayın. Geçen seçim bunu yaptınız, tutmadı. Ekrem Bey'in seçiminde yaptığınız orada da tutmadı. Fakat bu işleri iyi biliyorsunuz. Bizi teröristlikle itham ediyorsunuz. 45 mitingimizin hepsini şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyarak açtık. Biz İstiklal Marşımızdan gurur duyarız. İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle de asla yan yana gelmeyiz. Siz çok tehlikelisiniz; eğer seçim için böyle bir ümidiniz varsa bu akşam televizyonlara bebek katilinin kardeşini çıkarın. Onun da mektubunu okutun bakalım ne olacak? Alışkın bunlar, kendileri terör örgütüyle aynı düşünen Hizbullah'ın uzantılarına gıkı çıkmaz. Var mı HÜDAPAR'ın Ankara'da adayı? Sayın Altınok'a destek olmak için ağızlarını açmadan aday çıkartmazlar. Bir tek kelime söylediğini duydunuz mu? Çünkü bunlar ikiyüzlü. Çünkü bunlar aynı düzenin devam etmesini istiyorlar. Ama artık devam etmeyecek. Ankara'da servet kaybedecek halk kazanacak. Beton kaybedecek. Yeşil kazanacak. Çirkinlik gidecek, güzellik kazanacak Ayrımcılık gidecek, kardeşlik kazanacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı