Gündem Mehmet Ağar’ın acı günü

Mehmet Ağar’ın acı günü

11.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar kardeş acısı yaşadı. Ağar’ın kardeşi Süleyman Yaşar Ağar dün Ankara’da düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Mehmet Ağar’ın acı günü


Mehmet Ağar’ın kardeşi Süleyman Yaşar Ağar için dün Kocatepe Camii’nde öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, Ağar’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Adalet Bakanı Kenan İpek, TBMM Başkanvekili Meral Akşener, eski Meclis Başkanı İsmet Sezgin, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski bakanlar Ak Parti milletvekilleri Egemen Bağış ve Muammer Güler ile bazı milletvekilleri, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski futbolcu Rıdvan Dilmen, eski valiler, emniyet müdürleri ve bürokratların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Tören sırasında, Süleyman Yaşar Ağar’ın kardeşleri Mehmet Ağar ve Yunus Ağar ile eşi Suzan, çocukları Mehmetcan Ağar ve Sevinç Dicle taziyeleri kabul etti.
Cenazeye iş, sanat ve spor dünyasından birçok isim de çelenk gönderdi. Cenaze töreni için Ankara Emniyeti yoğun güvenlik önlemleri alırken, caminin minaresine özel harekatçı keskin nişancılar yerleştirildi. Süleyman Yaşar Ağar’ın cenazesi, öğleyin kılınan cenaze namazının ardından, Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yazarlar