Gündem MHP İstanbul ve Ankara için komisyon kurdu

MHP İstanbul ve Ankara için komisyon kurdu

03.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Seçim çalışmalarına tam hız devam eden ve 55’li gruplar halinde adaylarını açıklayan MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla İstanbul ve Ankara seçim bölgeleri için Bölge Çalışma Komisyonları oluşturdu. Bölge Çalışma Komisyonlarının Genel Koordinatörlüğünü MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın yürütecek.

MHP İstanbul ve Ankara için komisyon kurdu

Semih Yalçın, “İstanbul ve Ankara Seçim Bölgelerinde Yerel Seçim Çalışmalarını Yürütecek Komisyonlara” dair yazılı açıklama yaptı. Bölge Çalışma Komisyonları’nın; “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin”, “Ankara Bizim, Türkiye Hepimizin”, “İstanbul Bizim, Türkiye Hepimizin” temaları altında faaliyet göstereceğini ifade eden Yalçın, Bölge Çalışma Komisyonlarının Genel Koordinatörlüğünün kendisi tarafından yürütüleceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Yalçın, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“İstanbul 1. Bölge Koordinatörü olarak Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, 2. Bölge Koordinatörü olarak Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ve 3. Bölge Koordinatörü olarak da Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu görevlendirilmiştir. Ankara 1. Bölge Koordinatörü olarak Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, 2. Bölge Koordinatörü olarak Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve 3. Bölge Koordinatörü olarak da Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım görevlendirilmiştir.”

BEYANNAME 5 ŞUBAT’TA

MHP, Seçim Beyannamesini 5 Şubat’ta Genel Merkez Gün Sazak Konferans salonunda düzenlenecek program ile açıklayacak. -ANKARA Milliyet