Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile randevu nasıl alınıyor?

MHRS hastane randevu sistemi ile randevu nasıl alınıyor?

12.09.2016 - 11:20 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi nasıl yürütülür, MHRS hastane randevudan nasıl sıra alabilirim gibi kafanızda canlanan sorularına yanıt olarak MHRS hastane randevu işlemi için oluşturduğumuz haber yazımızı okuyabilirsiniz.

MHRS hastane randevu sistemi ile randevu nasıl alınıyor

Ani bir rahatsızlığın ciddi bir sorununuz çıktığında hastanelerin acil servislerine giderek tedavi olabilirsiniz. Ancak tıp dünyasında bazı rahatsızlıklardan yardım alabilmeniz için bizlerin sorunu daha da küçük görüldüğü için anında müdahale etmeleri mümkün değildir. Bu hızlı müdahale durumu gerektiğinde zaten hastanelerde bulunan doktorlar gereken işlemleri yaparlar. Ancak ufak rahatsızlıklarda ne yazık ki bizler gerekli olan muayeneyi alabilmek için uzunca bir süremizi kaybederiz. Hastanelere giderek elde edecek olduğumuz hastane sırası için öncelikle bizlerin de doktordan sıra almamız gerekir. Her gün binlerce vatandaş hastanelerde dolar taşar. Bu yoğunluk nedeniyle gerçekleştirilen en ufak bir rahatsızlığın sebebinin öğrenilmesi için bizlerin bir gün boyunca bu hastanelerde beklemesi gerekir. Ancak bu hastanelerde zaman kaybetmek ve de sıra almak için beklemek oldukça yorucudur.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Sabahtan akşama kadar süren yoğunluk hastanelerde peşimizi bırakmayan işlemlerin yapılması için sabahın erken saatlerinde randevu sırası almak için beklememiz gerekir. Ancak bu sırayı alabilmek için de uzun bir kuyruk oluşur. Tek bir günde sıra almak içinde kaybedilen vakit bizleri daha da yorar. Bu nedenle vatandaşlar olarak bizler de her koşulda bazı sistemlere başvurmak isteriz. Çünkü hastanelerde doktorlar, çalışan personeller ve de hastalar, çocuklar olunca kurum binası içerisinde daha da fazla kalabalık oluşur. Oluşan bu kalabalık sonucunda ne yazık ki vatandaşlar mağdur durumda olur. Bu mağduriyetin giderilmemesi adına yapılan düzenlemelerden sonra vatandaşlar için oluşturulmuş daha hızlı bir şekilde hastanelerden muayene alabilecekleri bir sistem kurulmuştur.

Haberin Devamı

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) olarak açılan internet sayfası üzerinden artık vatandaşlar kolay bir şekilde hastane randevularını alabilecekler. MHRS hastane randevu alma olarak geçen bu kullanıma giriş yapmak ise oldukça kolaydır. İnternet ile erişim sağladığınız her türlü ortamda bu sistemden yararlanmamız mümkündür. Diğer yandan yapılacak olan bu çalışmalardan bizler de en iyi şekiller de yararlanabiliriz. Kısa bir süre içerisinde belirtilen bu işlemleri yaparak sizler de MHRS hastane randevu işleminden yararlanabilirsiniz. Sağlık Bakanlığı tarafından Merkezi Hekim Randevu Sistemi daha etkili ve daha verimli bir şekilde sağlık hizmeti vermek için yapılan bir internet uygulamasıdır. E-Devlet sistemine giriş yaptığınız takdirde bu MHRS hastane randevu sistemini de rahatlıkla kullanabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemi içerisinde yer alan bu işlemleriniz için açılan sayfadan dilediğiniz güne dilediğiniz saate hastanelerden randevu almanız mümkündür. Bu şekilde MHRS hastane randevu sistemine giriş yaparak kısa bir şekilde bu verilen işlemlerden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda randevu almak isteyen vatandaşlarımız Alo 182 hattı üzerinden Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ni telefonları ile arayarak canlı olarak operatörlerden yine aynı bu hastane randevu işlemlerini yapabilirler.

Yazarlar