Gündem MHRS hastane randevu sistemi nasıl kullanılıyor?

MHRS hastane randevu sistemi nasıl kullanılıyor?

07.08.2016 - 11:19 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemini kullanan vatandaşlar hastanelerde sıra beklemeden muayene olabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi kısa sürede kullanılabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete koyulmuştur.

MHRS hastane randevu sistemi nasıl kullanılıyor

Günümüzde ilerleyen teknoloji sayesinde artık çok daha kolay ve pratik bir şekilde hayatımızı devam ettiririz. Teknolojinin ilerlemesi ile bir çok alanda bir çok yenilikler bizlere sunulmuştur. Özellikle de devlet tarafından vatandaşlar için uygulanmakta olan bir çok yenilikler vardır. Bu yenilikler teknolojinin ilerlemesi ile gerçekleşmiştir. Devlet tarafından vatandaşlar için devlet kurumları ile ilgili yenilikler yapılmıştır. Bu yenilikler sanal ortamda uygulanmakta olan online işlemlerdir. Online işlemler günün her saatinde internet erişiminin olduğu her yerden yapılması mümkün olan işlemlerdir. Online işlemler bir çok alanda uygulanmaktadır. Bizler için önemli olan her aman sağlığımızdır. Sağlık alanında yapılmakta olan yenilikler biler için oldukça önemlidir. Çünkü hastanelerdeki hizmet ne kadar iyi olursa biler de o kadar memnun oluruz.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Eski dönemlerde hastanelere gitmek için randevu almamız gerekirdir ve de randevu almak için saatler öncesinde giderek randevu kaydımızı oluşturmamız gerekirdi. Bu da yoğunluğu artırırdı ve de biler iyi hizmet alamadık. Ama artık gelişen teknoloji sayesinde internet ortamından çok kolay bir şekilde randevu almamız mümkündür. Randevu alma işlemi oldukça basit bir işlemdir. MHRS hastane randevu alma sistemi ile dijital platform üzerinden online bir şekilde randevu almamız mümkündür. İnternet erişiminin olduğu her yerde günün her saatinde MHRS hastane randevu alma sistemine girerek randevu alabilirsiniz. Online olarak randevu almak için MHRS hastane randevu sistemine giriniz. Bu sistem üyelik isteyen sistemdir. Eğer üyeliğiniz yok ise Üye Olun yazısına tıklayınız. Sizden istemekte olan bilgileri eksiksiz bir şekilde ve de doğru bir şekilde üyeliğinizi tamamlayınız. Dilerseniz e- devlet sistemi üzerinden de MHRS hastane randevu alma sisteminden randevu alabilirsiniz. E- devlet sisteminden hastaneden randevu almanız için e- devlet şifrenizin olması gerekir. Eğer şifreni yok ise e- devlet sistemi üzerinden randevu alamasınız.

Haberin Devamı

E- devlet şifresi almak oldukça basit bir işlemdir. E- devlet şifresi almak için ilk olarak herhangi bir PTT şubesine gitmeniz gerekir. Daha sonra kimlik kartınız ile ya da T.C. kimlik numaranız ile şifre talebinde bulunabilirsiniz. E- devlet şifresini sadece 2 TL işlem ücreti vererek sahip olabilirsiniz. Daha sonra MHRS hastane randevu alma sistemi üzerinden e- devlet şifresi ile giriş yaparak randevu almanız mümkün olacaktır. MHRS hastane randevu sistemine giriş yaptıktan sonra bulunmuş olduğunuz ili seçerek dilediğiniz hastaneden dilediğini hekimden kendinize uygun bir saat dilimi seçerek randevu almanız mümkündür. Ayrıca sistem üzerinde tüm hastanelerin temel bilgileri bulunmaktadır. Sizler de bu bilgilerden yararlanarak hastaneyi arayabilir, faks çekebilir hatta adres bilgilerinden yararlanarak hastaneye kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Online olarak alınmakta olan hastane randevusu çok kolay ve pratik bir işlemdir. Sadece dakikalar içerisinde randevu almanız mümkün olacaktır.