Gündem Milli Piyango'da büyük ikramiye ne kadar? 2019 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi

Milli Piyango'da büyük ikramiye ne kadar? 2019 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi

30.12.2018 - 16:10 | Son Güncellenme:

2019 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için artık sadece saatler kaldı. Yurdumuzun dört bir yanında şansını deneyen milyonlarca vatandaşımızın merak ettiği Milli Piyango büyük ödülünü ve Milli Piyango çekilişi ile ilgili merak edilen tüm her şeyi sizler için derledik. İşte detaylar...

Milli Piyangoda büyük ikramiye ne kadar 2019 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi için geri sayım sürüyor. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye bu yıl 70 milyon TL olarak belirlendi. Yılbaşı için özel olarak basılan biletlerin %90'ı tükendi. Yeni yıla zengin olarak girme hayli kuran milyonlarca vatandaş 31 Aralık Pazartesi gecesi gerçekleştirilecek olan çekilişte zegin olabilme hayalini gerçekleştirebilmek için artık saatleri sayıyor. Peki Milli Piyango çekilişinde geçtiğimiz yıllarda en çok hangi numaralar kazandırdı?

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Canlı yayında gerçekleştirilecek olan yılbaşı çekilişi 18.00 itibariyle başlayacak. Büyük ikramiyelerin çekilişi 23.00 itibariyle çekilmeye başlanacak. Amorti ve 70 milyonluk ikramiyenin çekilişinin ise 23.45'te yapılması bekleniyor.

MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için bilet fiyatları ise şöyle:

Çeyrek bilet: 17,50 TL

Yarım bilet: 35 TL

Tam bilet: 70 TL