Gündem Mucize Doktor 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vurulan Ali mi?

Mucize Doktor 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vurulan Ali mi?

25.02.2020 - 17:24 | Son Güncellenme:

Mucize Doktor 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde karaciğer nakli için cezaevindeki bir kişiden nakil alınmak isteniyor ama işler karışıyor. Silah sesi sonrası herkes Ali'ye bakıyor.

Mucize Doktor 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı Vurulan Ali mi

Mucize DOktor 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde bir çocuk hastaya karaciğer nakli yapılması gerekiyor. Karaciğer nakli için cezaevindeki bir kişiye başvuruluyor. Adam nakli kabul ediliyor ama beklenmedik bir gelişme oluyor. Mahkum cezaevinden firar etmek için karaciğer naklini bahane ederken hastane birbirine giriyor ve sialh sesi duyuluyor. Şimdi Ali'nin vurulup vurulmadığı merak ediliyor.

Haberin Devamı

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Beliz’in Ferman’a sürpriz bir doğum günü hazırladığı haberi bütün hastaneyi tatlı bir kaosa boğar. Bir ilişkiyi nasıl yürüteceklerini bir türlü çözemeyen Nazlı ve Ali, kemoterapide tanışmış, birbirlerine deli gibi aşık iki liseli gencin bakımını üstlenir ve onların aşkında kendilerine dair bir şeyler bulurlar. Diğer tarafta ameliyatında anestezi kullanılmasına izin vermeyen bir hasta Tanju ve Demir’e akla karayı seçtirir. Ve Kıvılcım’ın planı sonunda ilk meyvelerini verir.