Gündem Müge Anlı Şen Kardeşler olayı ne? Şen Kardeşlerin cinayeti çözüldü mü?

Müge Anlı Şen Kardeşler olayı ne? Şen Kardeşlerin cinayeti çözüldü mü?

22.09.2021 - 09:05 | Son Güncellenme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile devam ediyor. Programda işlenen Şen kardeşlerin cinayetindeki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. 80 ve 83 yaşındaki Hüseyin ve Metin Şen'in işkenceye maruz kaldığı ve cinayete kurban gittiği belirlendi. Peki, Şen kardeşlerin katili kim?

Müge Anlı Şen Kardeşler olayı ne Şen Kardeşlerin cinayeti çözüldü mü

Aynı evde kalan 80 ve 83 yaşındaki Hüseyin ve Metin Şen Kardeşler 2020 yılında işkenceye maruz kaldı ve cinayete kurban gittiği belirlendi. Müge Anlı'da masaya yatırılan Şen kardeşlerin cinayeti ile ilgili son dakika ifadeler gelmeye devam ediyor. Peki, kardeşlerin katili kim? Katil henüz ortaya çıkmadı.

Haberin Devamı

ŞEN KARDEŞLER CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ MÜ, KATİL KİM?

Hatay'da 2020 yılında Hüseyin Şen ve Mehmet Şen kardeşler, kesici aletlerle işkenceye uğrayarak öldürüldü. Şen kardeşlerin öldürülmeden önce canice darp edildiği ortaya çıkarken olay yerine ait görüntülerin korkunç olduğunu ifade eden Hüseyin Şen'in kızı Ganime Çırçır, bakıcı Emel Cengiz'in olayın ardından temizlik yaptığını belirtti.

Kan gölüne dönen evde hiçbir ayak izinin olmamasına da şüpheyle yaklaşan Hüseyin Şen'in kızı Ganime Çırçır "Olay anında hiçbir şey duymamış. Hiçbir şey duymadığı evde parmak kopmuş, kafatasları kırılmış, birçok yer kesilmiş. Bunları duymaması imkansız. Duymasa bile kalkıp yardım isterdi" sözleri ile korkunç cinayette okları bakıcıya yöneltti.