Gündem Müge Boz'un nişanlısı Caner Erdeniz kimdir?

Müge Boz'un nişanlısı Caner Erdeniz kimdir?

02.06.2019 - 12:46 | Son Güncellenme:

Müge Boz ile kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan basketbolcu Caner Erdeniz kimdir sorusu araştırılmaya devam ediyor. Kariyerine 2003 yılında alt yapısından yetiştiği Pınar Karşıyaka'da başlayan Caner Erdeniz, kısa forvet pozisyonunda yer almaktadır. 2.00 boyundaki Caner Erdeniz eski basketbolcu Mehmet Erdeniz'in oğludur.

Müge Bozun nişanlısı Caner Erdeniz kimdir

Müge Boz ile aşk yaşmaya başladıktan kısa bir süre sonra nişanlanan Caner Erdeniz kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Nişanlandıktan sonra Caner Erdeniz ile birlikte her fırsatta bir araya gelen Müge Boz bu anları fotoğğraflayıp takipçileri ile paylaşmayı da unutmmuyor. Peki Caner erdeniz kimdir?

Haberin Devamı

CANER ERDENİZ KİMDİR?

Caner Erdeniz (d. 25 Nisan 1987, İzmir), Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Doğa Sigorta'da' forma giyen Türk profesyonel basketbolcudur. 2.00 boyundaki Caner, Kısa forvet pozisyonunda görev almaktadır. Eski basketbolcu Mehmet Erdeniz'in oğludur.

Kariyeri

Profesyonel kariyerine 2003 yılında alt yapısından yetiştiği Pınar Karşıyaka'da başlayan Caner, 2012-2014 yılları arasında forma giydiği Aykon TED Kolejliler ayrılarak, 23 Haziran 2014'te TBL takımlarından Beşiktaş İntegral Forex ile sözleşme imzaladı. Bir yıl sonra eski takımı TED Ankara Kolejliler'e geri döndü. Şu sıralar ise Galatasaray Doğa Sigorta'da forma giyiyor,