Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

24.11.2016 - 11:35 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 2. bölüm ile ekrana geldi. 'Kösem Sultan' ile 'Farya' arasında alevlenen savaş ile izleyicilerini ekrana kilitledi. Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. bölümünde anne ve oğulun iktidar mücadelesi gündeme bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon 2. bölüm ile ekrana geldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta, İsyancıların saraya yürüdüklerini öğrenen Sultan Murad, ayak divanı yapar. “Muhteşem Yüzyıl Kösem” hanedanın en güçlü kadın figürü Kösem Sultan ile Osmanlı tarihine damga vuran oğlu “IV. Murad”ın zorlu mücadelesi, Cuma günü 20.00’de FOX’taydı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 3. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 2. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta anne oğul iktidar mücadelesinde karşı karşıya geliyor! İsyancıların saraya yürüdüklerini öğrenen Sultan Murad, ayak divanı yapar. Ulema, yeniçeri ve sipahilere Kur-an’a el bastırıp, sadakat yemini ettirir. Sultan Murad, iktidarın tek sahibi olduğunu herkese ilan eder. Tüm haremin gözü önünde, naibeliğine son verildiğini öğrenen Kösem büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Oğlunun kendisine ihanet ettiğini düşünür. Ancak devlet idaresini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur.

Geçtiğimiz bölümde 'Sultan Murad' tarafından naibelik görevinden haremin içerisinde ve herkesin önünde azledilen Kösem, Murad'ın Farya'yı saraya davet etmesinin ardından bu esrarengiz prensese karşı daha da bilenir.

Haberin Devamı

Bir yandan oğlunu, bir yandan iktidarını korumak isteyen ve bugüne kadar Murad'ın yanına giden tüm kadınları yöneten Kösem; Farya'yı saraydan göndermek için hamle yapacaktır. Köle olarak girdiği sarayda hiçbir kadına nasip olmayacak bir mertebeye yükselerek tüm devleti yöneten Kösem Sultan, Sultan Murad tarafından yalnızca haremi idare etmekle görevlendirilse de bağlantılarını kullanmaya ve siyasete etki etmeye devam edecektir. Ancak Sultan Murad, iktidarının üzerinde validesi dahi olsa gölgeye tahammül göstermeyecek. Kardeşlerin, baba ve oğulların karşı karşıya geldiği iktidar oyunları bu kez ana ile oğul arasında gerçekleşecek.