Gündem Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim'de yine çok konuşuldu-izle

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim'de yine çok konuşuldu-izle

07.10.2015 - 11:31 | Son Güncellenme:

TV8 ekranında yayınlanan İşte Benim Stilim'de birbirinden iddialı yarışmacılar büyük ödül için yarışıyorlar. Geçtiğimiz sezona damgasını vuran isim Nazla Hamarat bu sezon da İşte Benim Stilim'de en çok konuşulan isimlerden. İşte Nazlı Hamarat'ın o görüntüleri..

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilimde yine çok konuşuldu-izle

Eşinin ölümünün ardından hemen yarışmaya dahil olmasıyla eleştiri oklarının hedefi olan Nazlı Hamarat'ın son bombası ayakkabıları oldu.

Haberin Devamı

Lüks yaşamıyla zaman zaman gündeme gelen Nazlı Hamarat'ın 6.750 TL'lik ayakkabısı İşte Benim Stilim'e damga vurdu. Rakamı duyan arkadaşları şoke olurken, İşte Benim Stilim jüri üyeleri ayakkabının hatrına yüksek puanlar verdi.

6.750 TL'lik ayakkabılarını sosyal medya hesaplarından da paylaşan Nazlı Hamarat, görmemişlikle suçlandı.

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilimde yine çok konuşuldu-izle

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

Marmara sinemasının sahibinin kızı olan Nazlı Hamarat 1988 doğumludur. Nazlı Hamarat daha önce kocası hakkında pek çok haber ile gündeme gelmişti.

Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Şaşmaz Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürüldü. Emir Şaşmaz'ın ölüm haberini veren isim erol köse oldu. Erol Köse, Şaşmaz'ın Ukrayna'da karanlık işlere girdiğini pırlanta kaçakçılığı ve eskort kadın ticareti nedeni ile öldürüldüğünü söyledi. Erol Köse'nin bu haberi vermesinin ardından Nazlı Hamarat kocasının öldürüldüğünü doğruladı.

Yazarlar