Gündem Nihat Doğan'dan Esma Esad'a hakaret!

Nihat Doğan'dan Esma Esad'a hakaret!

15.03.2016 - 17:25 | Son Güncellenme:

Nihat Doğan, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad'a twitter üzerinden şok sözler söyledi.Sosyal medya hesabından Esma Esad'a yönelik ağır ifadeler kullananan Nihat Doğan zaman zaman bu tip çıkışlarıyla biliniyor. Nihat Doğan'ın daha öncede Özgecen Aslan ile ilgili mesajları büyük tepki toplamıştı.

Nihat Doğandan Esma Esada hakaret

Nihat Doğan sosyal medya hesabından yaptığı çıkışlarıyla yine dikkatleri üzerine çekiyor. Nihat Doğan bu kez de Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad'a yönelik ağır ifadeler kullandı. Nihat Doğan, sosyal medyadan Suriye Devlet Başkanı'nın eşine hakaret yağdırdı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından Esma Esad'a yönelik ağır eleştirilerde bulunan Nihat Doğan, "Esma Esad'ın Suriye'si, bildiğin mahalle kerhanesine dönmüş. Giren çıkan belli değil" dedi.

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara dikkatleri üzerine çeken Nihat Doğan'ın Suriye meselesi ve Esma Esad'ı hedef alan sözleri tepki topladı.


ÖZGECAN ASLAN TWEET'İ OLAY OLMUŞTU

Bir dönem Mersin'de tecavüze uğradıktan sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan hakkında yaptığı paylaşımla eleştiri oklarının hedefi olan ve hakkında soruşturma bile başlatılan Nihat Doğan, şimdi de Suriye Devlet Başkanı Esma Esad'a yönelik ağır ithamlarda bulundu.

"ESMA ESAD'IN SURİYE'Sİ KERHANEYE DÖNMÜŞ"

Esma Esad hakkında "Esma Esad'ın Suriye'si, bildiğin mahalle kerhanesine dönmüş. Giren çıkan belli değil. Esad'a giren Putin çıkmış. Boş kalmasın biraz da biz girelim" ifadelerine yer verdi. Nihat Doğan'ın bu paylaşımı takipçileri tarafından sert sözlerle eleştirildi.

Haberin Devamı

İşte Nihat Doğan'ın o paylaşımı;

Nihat Doğandan Esma Esada hakaret