Gündem Oğuz Gündoğdu neden öldü kimdir? Oğuz Gündoğdu hayatı ve kariyeri...

Oğuz Gündoğdu neden öldü kimdir? Oğuz Gündoğdu hayatı ve kariyeri...

27.05.2022 - 12:12 | Son Güncellenme:

Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi olan deprem uzmanı olarak bilinen Oğuz Gündoğdu'nun ölüm haberinin ardından arama motoru üzerinden Oğuz Gündoğdu kimdir kaç yaşında sorusu gündeme geldi. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir neden öldü?

Oğuz Gündoğdu neden öldü kimdir Oğuz Gündoğdu hayatı ve kariyeri...

Oğuz Gündoğdu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Daha önce kalp ameliyatı olan ve kısa süre önce rutin kontrolleri sırasında damar tıkanıklığı tespit edilen Oğuz Gündoğdu, Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede ameliyata alınırken stent takıldı. Sabaha karşı fenalaşan Oğuz Gündoğdu yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

OĞUZ GÜNDOĞDU KİMDİR?

Balıkesir'in Badırma İlçesi'nde 1947 yılında dünyaya gelen, yıllarca İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeliği yapan evli ve 1 çocuk babası Dr. Gündoğdu'nun cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Özellikle Kuzey Anadolu Fay Hattı konusunda uzmanlığı ile tanınan, 1999 Gölcük Depremi sırasında aktif olarak sahada görev yapan Dr. Oğuz Gündoğdu, emekli olmasından sonra da, Mahalle Gönüllüleri Derneği (MAGDER) Başkanlığı yaparak, çeşitli sivil toplum örgütlerinin yaptığı toplantılara katılarak olası İstanbul depremine karşı bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyordu.