Gündem Önce tehdit sonra vahşet

Önce tehdit sonra vahşet

02.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Önce tehdit sonra vahşet

Bursa’da erkek arkadaşı tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan Şengül Vatansever’in kaldırıldığı hastanede verdiği ifadede, “Araçta beni tehdit ederek ‘Ya benim olursun ya da ölürsün’ diye bağırdı. ‘Ben seni istemiyorum’ deyince üzerime benzin döküp ateşe verdi” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Tüyler ürperten cinayet 25 Eylül’de Bursa’da meydana geldi. Eşinden boşanan Şengül Vatansever (35), Kütahya’dan gelen erkek arkadaşı Ümit Varol (30) tarafından üzerine benzin dökülürek yakıldı. Varol, 2 çocuk annesi genç kadını ağır yaralı bırakıp kaçtı. Vatansever, vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla önce Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, daha sonra İstanbul’a sevk edildi. Şengül Vatansever, 27 Eylül’de yaşamını yitirdi. Şengül Vatansever’in, olay günü tedavi gördüğü hastanede polise verdiği ifade ortaya çıktı. Hastanede 3 gün hayata tutunmak için mücadele veren Vatansever dehşet anlarını şöyle anlattı:

‘Yakarak kaçtı’

“Ümit Varol beni telefonla arayarak görüşmek istedi. ‘Millet İlkokulu yanında buluşalım’ dedi. Ben de tam o sırada kızımı okula bıraktığım için orada bulunuyordum. Sonra kendisine ait otomobille yanıma geldi. Ben de konuşmak için araca bindim. Kendisiyle arkadaşlığımız bitmişti. Araç içerisinde beni tehdit etmeye başladı. ‘Ya benim olursun ya da ölürsün’ diye bağırmaya başladı. ‘Ben seni istemiyorum, bu iş daha önceden bitti. Beni bir daha arama’ dedim. Ben araçtan indiğim sırada peşimden indi. Bagajdan benzin çıkardı. Arkamdam üzerime döktü, sonra da ateşledi. Ben yolda yanarken, o aracına binerek olay yerinden kaçtı. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim.” - MÜSLİM SARIYAR İstanbul DHA