Gündem ‘Öncü ekip liderlerine verilmiş bir katkı’

‘Öncü ekip liderlerine verilmiş bir katkı’

28.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün genel merkez ek binasında düzenlenen toplantıda, Başkanlık Divanı üyeleri ve milletvekileriyle bir araya geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, toplantı sonrası düzenlediği basın toplantısında, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın, “Fatih Akşener kendi ekibine 7-8 poşetle 200’er bin TL para dağıttı” iddiasına, yanıt verdi.

‘Öncü ekip liderlerine verilmiş bir katkı’

ANKARA Milliyet - Zorlu, Akşener’in oğlu Fatih Akşener’le ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

Haberin Devamı

“39 yaşında, kendisini çok iyi yetiştirmiş bir Türk evladından bahsediyoruz, bizim için çok değerli. Para dağıtılması ifadesi kullanıldı. İki milletvekilimiz, gerektiğinde isimlerini de açıklarım, gönüllülük esasına ilişkin olarak, kampanyayı yürüten çok geniş bir ekibimiz vardı, onların bazılarına, öncü ekip liderlerine verilmiş bir katkı. Fatih Bey, bu parti kurulduğu, bu milletin karşısına bu parti ve bu vizyon çıkarıldığı için kapılar suratına kapatılmış bir arkadaşımız.”

Zorlu, “İYİ Parti’nin yerel seçimlere yönelik kararı kapsamında özellikle Ankara ve İstanbul için bir geri dönüş olup olmayacağı” ile ilgili soru üzerine “Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu bir karar var. Biz de bu esas üzerinden kararımızı en etkin biçimde hayata geçirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz” bilgisini verdi.