Gündem Otomobil bariyerlere saplandı: Anne- baba öldü, kızları yaralandı

Otomobil bariyerlere saplandı: Anne- baba öldü, kızları yaralandı

25.02.2024 - 09:08 | Son Güncellenme:

Ankara'nın Polatlı ilçesinde çarpışan otomobillerden biri bariyerlere saplandı. Kazada, Elif ve Şahin Çelik çifti yaşamını yitirdi, kızları ise yaralandı.

Otomobil bariyerlere saplandı: Anne- baba öldü, kızları yaralandı

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karahamzalı Mahallesi'nde meydana geldi. Abdullah Can A. yönetimindeki 16 TB 664 plakalı otomobil, Şahin Çelik yönetimindeki 06 PUE 51 plakalı otomobille çarpıştı.

Haberin Devamı

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlardan 06 PUE 51 plakalı otomobil bariyerlere saplandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, aileyi sıkıştıkları otomobilden çıkartıp, sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan kontrolde Şahin Çelik'in kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Elif Çelik ile kızı ise kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Elif Çelik de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çiftin, kazada yaralanan ve tedavisi devam eden kızlarının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, diğer otomobilin sürücüsü Abdullah Can A., ifadesi için jandarma merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

Otomobil bariyerlere saplandı: Anne- baba öldü, kızları yaralandı