Gündem ‘Oylarınızı istiyorum kardeşim’

‘Oylarınızı istiyorum kardeşim’

28.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçim çalışmalarını dün Eskişehir’de sürdürdü. Seçim otobüsüyle kentte tur atan Akşener, daha sonra Odunpazarı ilçesinde esnafı ziyaret etti.

‘Oylarınızı istiyorum kardeşim’

Akşener, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için partisinin adayları Melih Aydın ve Emine Edizgil için oy istedi. 

Haberin Devamı

Girdiği bir beyaz eşya mağazasında bu zamana kadar sürekli esnafı ziyaret ederek sorunlarını da meclise taşıdığını ifade eden Akşener şunları söyledi: “Seçim olduğu için de bütün siyasi partiler, adaylarına oy istiyor. Sizleri ikna etmek üzere dolaşıyoruz. Ben de genel başkan olarak geldim. Direkt söylemezsiniz, esnafsınız. Ama oylarınızı istiyorum kardeşim. Türkiye’de bu kadar uzun süre bir konuda yol yürüyen, iki kişi oldu. Biri rahmetli Süleyman Demirel, biri benim. Yani 3 sene Hakkari’den, Edirne’ye kadar, esnaf gezdim. Bir tanesi dikkat çekmek içindi. Mesela şu caddeyi, karşılıklı hesaplayalım, çok büyük iki fabrikadan fazla insan istihdam ediyorsunuz. Dolayısıyla sizin sesinizi duyurabilmek içindi.” - DHA

Haberin Devamı

‘Maskeli Balo’

COŞKUN ERGÜL Ankara - İYİ Parti’nin yeni reklam filmi sosyal medya ve yayın organlarında dönmeye başladı. “Maskeli balo” temasıyla hazırlanan reklamda “22 yıllık maskeli balonun sahte yüzleri, kapıların önünde ayrıdır ama ardında hep aynıdır yerleri” ifadeleriyle “iktidar ve ana muhalefetin benzer oldukları” mesajı veriliyor. Filmde, seçmene “Türk milletini seçeneksizliğe mahkum eden bu maskeli baloyu bitirmek için 31 Mart’ta sandıklara davetlisiniz” deniliyor.