Gündem Payitaht Abdülhamid 70. bölüm fragmanı yayınlandı!

Payitaht Abdülhamid 70. bölüm fragmanı yayınlandı!

11.01.2019 - 09:15 | Son Güncellenme:

Payitaht Abdülhamid 69. bölümü ile ekrana geldi. TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Payitaht Abdülhamid'de bu hafta son bölümde Halil Halid öldü mü? Fuat suçüstü yakalandı. Peki Payitaht Abdülhamid 70. yeni bölüm fragmanında neler olacak?

Payitaht Abdülhamid 70. bölüm fragmanı yayınlandı

Payitaht Abdülhamid 69. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan tarihe ışık tutan dizi Payitaht Abdülhamid'de bu hafta, Abdülhamid içlerindeki hainleri teker teker ortaya çıkarmak için plan yapar. Abdülhamid'in ilk hedefis ise Fuat'ın ihanetini ortaya çıkarmaktır. Öte yandan Halil Halid'in devri artık sona ermek üzeredir.

Haberin Devamı

Yeni bölüm 18 Ocak Cuma akşamı TRT 1'de...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 70. BÖLÜM FRAGMANI

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 69. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid, Tevfik Paşa’nın güvenirliğinden ve Fuat’ın hainliğinden emin olmak için dahiyane bir plan yapar. Tevfik Paşa’nın iftiraya uğradığı ortaya çıkar. Fuat ise bu kez Abdülhamid’in onu yakalamak için attığı yemi yutmuştur.

Halil Halid efsanesi sona ermek üzeredir artık. Halil Halid yolun sonuna geldiğinin farkında, kaderine teslim olmuştur... Ve ne yazık ki bir kurtuluş yolu gözükmemektedir...

Abdülkadir ve Naime’nin modaevine ortak olduğunu öğrenen Bidar’la Şivenaz arasında ipler iyice gerilir. Bidar çocuklarını Şivenaz’ın pençelerinden kurtarmaya çalışırken, Şivenaz ise Bidar’ı çok zor durumda bırakacak bir plan hazırlar.

Haberin Devamı

Rothshild Şivenaz ve Fuat’a Devlet-i Ali’nin kalbi, Katim-i Esrar defterinin bulunması emrini verir. Vembery, Abdülhamid’in hususi önem verdiği bu deftere nasıl ulaşacağını öğrenince hemen harekete geçer.

Şivenaz ve Bidar arasındaki savaşın galibi kim olacak? Abdülhamid’e vasiyet gönderen Halil Halid ölecek mi? Abdülhamid yaptığı planla Fuat’ı nihayet suç üstü yakaladığında neler olacak?