Gündem Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil kimdir?

18.04.2016 - 12:06 | Son Güncellenme:

Aile İşi dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Pelin Akil kimdir? Kendi gibi oyuncu olan sevgilisi Anıl Altan'la evlilik kararı alan Pelin Akil hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

Pelin Akil kimdir

Altan dün gece sevgilisi Pelin Akil'e doğum gününde büyük bir sürpriz yaptı.Büyükada'daki bir otelde doğum günü partisi düzenleyen Akil, sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' dedi. Ünlü çiftin Ağustos ayında dünyaevine gireceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Pelin Akil kimdir

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil (d.17 Nisan 1986 İstanbul) Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti tiyatro oyunlarında yer aldı. Reklam filmlerinde oynadı. Fox TV de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı, TRT 1 de yayınlanan Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı, TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan Pelin Akil, 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu. Ayrıca TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma ve SHOW TV de yayınlanan Ne Münasebet dizilerinde de rol almıştır, şimdi ise ATV de yayınlanacak olan AİLE İŞİ adlı dizide rol alacak.

Pelin Akil kimdir