Gündem Projeler perşembe günü açıklanacak

Projeler perşembe günü açıklanacak

23.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Aylardır yaptığımız çalışmaları İstanbullu hemşehrilerimizle perşembe günü saat 11’de büyük bir coşkuyla paylaşacağız” dedi.

Projeler perşembe günü açıklanacak

ALEYNA SEVİM İstanbul - Kurum, seçim çalışmalarını dün Beşiktaş’ta esnafı ziyaretiyle sürdürdü. Esnaf ziyaretleri sırasında kendisini takip eden basın mensuplarına saksıda çiçek dağıtan Kurum, “Bu çiçeklere bakıp beni hatırlarsınız. İstanbul’un her yeri böyle çiçek gibi olacak” dedi. Kurum “Sökülen dikey bahçeler tekrar getirilecek mi?” sorusuna, “İklim değişikliğiyle mücadeleyi yapabilmeniz için yeşil alanlarınızı artırmanız lazım. Biz 2053 ner sıfır emisyon hedefi koyduk. Bu hedefi tutturabilmemiz için doğayı ve çevreyi korumamız lazım. Sözde çevrecilik olmaz. Dikey bahçelerimiz geri gelecek. Mahalle parkları, millet bahçeleri geliyor” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Dört lansman olacak

Ziyaretin ardından basına konuşan Kurum, şunları söyledi: “İstanbullular artık değişim bekliyor. İstanbulluların yaşadığı trafik problemiyle alakalı hizmet ve eser değil de sosyal medya belediyeciliği ile alakalı şikayetleri görüyoruz. Aylardır yaptığımız çalışmaları İstanbullularla perşembe günü saat 11’de büyük bir coşku ve katılımla paylaşacağız. Bunun ardından üç lansmanımız daha olacak. Deprem dönüşümünü, trafik çilesini ortadan kaldıracak çözümleri, İstanbul’un yeşilini artıracak mavisini koruyacak projeleri de detaylı bir şekilde diğer lansmanlarımızla anlatıyor olacağız.”

‘İstanbul’un gündeminde olmayan işlerle uğraşmayacağız’

“Mega projelerden birisi Kanal İstanbul mu?” sorusuna Kurum, “İstanbullunun gündeminde olmayan hiçbir şey bizim de gündemimizde olmayacak. Beklentileri karşılayacak projeler yapacağız. Altını çizerek ifade ediyorum ki dedikodu ve iftiralarla İstanbul’un gündeminde olmayan işlerle uğraşmayacağız” yanıtını verdi.