Gündem Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları kim oldu?

Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları kim oldu?

20.02.2017 - 09:59 | Son Güncellenme:

Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları belli oldu. Kanal D ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Renkli Sayfalar' programında yeni dönemde kimin sunacağı merak ediliyordu. Yapılan açıklamaya göre programın yeni sunucuları Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek oldu.

Renkli Sayfaların yeni sunucuları kim oldu

Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın yerine geçecek isimler belli oldu. Bu hafta'dan itibaren yeni sunucuları ile izleyenlerinin karşısına çıkacak olan Renkli Sayfalar programını Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu sunacak.

Haberin Devamı

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt ile tanınan Renkli Sayfalar programı bundan böyle Kanal D ekranında Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu'nun sunumları ile ekrana gelecek.

ŞULE ZEYBEK KİMDİR?

Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'in kızı olan Şule Zeybek, 18 Kasım 1975’te İstanbul’da doğdu. Türk sunucu ve eski spiker aynı zamanda Aydın Doğan'ın eşinin yeğenidir.

Aydın Doğan teyzesi ile evlidir; yani eniştesidir. Aslen Sosyoloji mezunu olan Şule Zeybek daha sonra Reklam ajansında metin yazarlığı yapmıştır. 2000 yılında ise Yiğit Bulut ile evlenmiş ve Kanal D de haber spikerliği yapmıştır. Daha sonra Yiğit Bulut’tan boşanmıştır. Son olarak Yiğit Bulut ile evlenmiş ve 10 yıl evli kalmıştır. Bir çocuk annesidir. Sevgilisi şu anda bilinmemektedir.

LERZAN MUTLU KİMDİR?

Lerzan Mutlu (d. 12 Şubat 1977 İstanbul), Türk şarkıcı ve televizyon sunucusu. Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda vefat etti. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü. Konservatuar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı.