Gündem Sağlık yöneticileri bir araya geliyor

Sağlık yöneticileri bir araya geliyor

20.11.2017 - 14:43 | Son Güncellenme:

Sağlık Yönetimi Öğrencileri ve Mezunları Derneği tarafından düzenlenecek olan ''III.Sağlık Yönetimi Sektör Buluşmaları'' etkinliği 16 Aralık 2017 tarihinde Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.

Sağlık yöneticileri bir araya geliyor

‘Profesyoneller ve öğrenciler bir arada’
Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu, nitelikli sağlık yöneticileri yetiştirilmesi için 2013 yılında başlattığı çalışmalarına çeşitli organizasyonlarla bu yıl da devam ediyor. Sağlık Yönetimi öğrencilerini ve mezunlarını önemli oranda tek çatı altında toplamayı başaran ve Sağlık Yönetimi Öğrencileri ve Mezunları Derneği 16 Aralık’ta Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde Sağlık Yönetiminde Öğrenci-Sektör Buluşmaları kapsamında ‘’Hastane Yöneticileri Günü’’ düzenliyor.

‘Çalışmalar devam edecek’
Sağlık Yönetimi Öğrencileri ve Mezunları Derneği Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Yazıcı yaptığı açıklamada bu tip etkinlik ve projelere çok önem verdiklerini, attıkları her adımın bölümün akademik ve mesleki yolculuğa erişmesinde ve kendilerinden sonra gelecek olan arkadaşların daha iyi bir ortam bulmalarına vesile olacağını söyledi.