Gündem Şampiyon dizisi 4. bölüm fragmanı! Güneş ve Fırat ayrı düşüyor...

Şampiyon dizisi 4. bölüm fragmanı! Güneş ve Fırat ayrı düşüyor...

03.10.2019 - 08:46 | Son Güncellenme:

Şampiyon dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Perşembe akşamları yayınlanan Şampiyon'un yeni bölümünde Fırat ve Güneş'in ayrılığı söz konusu. Tansel'in planı işleyecek mi? Fırat, Güneş'in tedavisi için neleri gözden çıkaracak? İşte Şampiyon 4. bölümden detaylar...

Şampiyon dizisi 4. bölüm fragmanı Güneş ve Fırat ayrı düşüyor...

TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon 4. bölüm için artık saatler kaldı. Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan dizide neler olacak?

Haberin Devamı

ŞAMPİYON YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Güneş Suna’nın görev yaptığı hastaneye kaldırılmıştır. Yaman, Nesli, Serhat ve Mücella başındadır. Fırat’ın ve Zafer’in nezarette olduğundan hiçbirinin haberi yoktur.

Tansel nezaretteki Fırat’la pazarlık yapar. Özgürlüğüne karşılık Güneş’ten vazgeçmesini ister.

Yaman hoca ile çalışmak isteyen Kerem pes etmez. Spor salonunda kapısında adeta nöbet tutar. Sonunda Yaman onu neden kabul etmeyeceğini Kerem’e anlatır.

Tansel’in Fırat’ı tehdit ettiğini öğrenen Suna çok kızgındır. İkisi bu yüzden gerilir. Suna Tansel’in telefonlarına çıkmaz.

Tansel ile işbirliği yapan Mücella krizi fırsata çevirir ve Fırat’a bir teklifte bulunur. Çaresiz Fırat Mücella’nın bu teklifini kabul eder.

Haberin Devamı

Nesli’nin sırrını bir şekilde öğrenen Zafer çılgına döner. Nesli tam Fırat’a açılmak isterken herkesin duygularını altüst edecek bir gelişme olur.

ŞAMPİYON 4. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ŞAMPİYON 4. BÖLÜM FRAGMANI