Gündem Satrançta heyecan

Satrançta heyecan

19.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Milliyet’in sponsor olduğu ‘Cağaloğlu Anadolu Lisesi Liseler Arası Üçüncü Satranç Turnuvası’nda kupayı İstanbul Lisesi aldı. Öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi

Satrançta heyecan

Milliyet gazetesi, okul öncesine kadar her yaştan sporcunun katılımıyla dünya çapında turnuvaların düzenlendiği satranç sporuna destek vermeye hazırlanıyor. Milliyet gazetesinin sponsor olduğu ‘Cağaloğlu Anadolu Lisesi Liseler Arası 3. Satranç Turnuvası’ hafta sonu gerçekleştirildi. 18 okuldan, 26 takım ve 112 sporcunun katıldığı turnuvada İstanbul Lisesi okul takımı birinci oldu. Beşiktaş Kabataş Erkek Lisesi turnuva ikincisi olurken, üçüncülüğü Şehit Münir Alkan Fen Lisesi satranç takımı kazandı. Ev sahipliğini üstlenen Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nin takımı da turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

Haberin Devamı

Birincilik gururu

Turnuvada 1. Masa’dan Şehit Münir Alkan Fen Lisesi’nden Tolga Ocak, 2. Masa’dan Özel Kosmos Yazılım Anadolu Lisesi’nden Muhammet Emin Uygun, 3. Masa’dan Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden Mehmet Arda Muştu, 4. Masa’dan da Beşiktaş Kabataş Erkek Lisesi’nden Egemen Gümüşkaya masa birincileri oldu. Dereceye giren okul takımları ve masa birincileri ödüllerini törenle aldı. Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği’nin düzenlediği turnuvada İstanbul Lisesi takımına ödülü, Milliyet Haber Müdürü Azmi Yılmaz verdi. Cağaloğlu Anadolu Lisesi okul yönetimi ve organizasyon temsilcileri de Milliyet gazetesine katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket sundu.

Satrançta heyecan

Satrançta heyecan

Satrançta heyecan