Gündem Şehidin vasiyeti Elif’i yaşatacak

Şehidin vasiyeti Elif’i yaşatacak

12.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Elazığ Valiliği, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan 21 yaşındaki Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın vasiyeti doğrultusunda 6 yaşındaki lösemi hastası Elif Yaren Yılmaz’ın ihtiyaçlarının karşılanacağını duyurdu.

ÇİĞDEM YILMAZ İstanbul  - Şehit Yusuf Ataş’ın lösemili bir kız çocuğunun tüm masraflarının karşılanmasını vasiyet ettiği ortaya çıkmıştı. Elazığ Valiliği önceki gün, “Şehit düşen kahraman hemşehrimiz Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın vasiyeti yerine getirildi. Şehidimizin vasiyeti doğrultusunda 6 yaşındaki lösemi hastası Elif kızımızın ihtiyaçları karşılanacaktır” açıklamasını yaptı. 

Haberin Devamı

Elif Yaren Yılmaz’ın babası Zülküf Yılmaz şunları söyledi: “Keşke Yusuf’un tek bir tırnağına zarar gelmeseydi. Şehidimizin şehadetine ilk günden beri çok üzüldük. Yusuf’un arkadaşları da sağ olsun sürekli arayıp kızımın durumunu soruyorlar. Yusuf’un vasiyeti getirilirken kızım da onlarca ağabey kazandı.” Ataş’ın babası Nejat Ataş (47), “Oğlumun vasiyetinin yerine getirilmesi de bir ailenin yüzün gülmesi bizi çok mutlu etti” dedi.