Gündem Sema Apak kimdir? (Ünlüler Takımı)

Sema Apak kimdir? (Ünlüler Takımı)

24.02.2017 - 12:31 | Son Güncellenme:

Survivor ünlüler takımının üst düzey performans sergileyen ismi Sema Apak dün akşam kazanılan ödül oyununda yine büyük rol oynadı. Bu akşam ekrana gelecek olan dokunulmazlık mücadelesinde Sema Apak'ın nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük merak konusu... Peki Sema Apak kimdir?

Sema Apak kimdir (Ünlüler Takımı)

Sema Aydemir Apak, Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor'da Ünlüler takımında yarışıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor 2017 Ünlüler Gönüller'de Sema Aydemir Apak, yarışmadaki performansı ile dikkat çeken isimler arasında. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 71 oyunda 50 galibiyet elde eden Sema Aydemir Apak kimdir? İşte hayatı, kariyeri ve hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

SEMA APAK KİMDİR?

Survivor 2017 Ünlüler takımında yarışan Milli atlet Sema Aydemir Apak veya Sema Apak, 1985 yılında Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci atlet Apak, 1.69 boyunda ve 54 kg ağrlığındadır. 31 yaşında olan Apak, geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi.

Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4x400 metre bayrak yarışında yarışma hakkını elde eden Apak, 400 metre engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62 sn ile elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunlarında bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenen Apak'ın bu evlilikten Ali isminde bir oğlu vardır. Apak, Survivor yarışmasına katılmadan önce eşiyle anlaşmalı olarak ayrıldı.