Gündem Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında?

Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında?

17.08.2018 - 11:49 | Son Güncellenme:

Kiraz Mevsimi dizisi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu son dönemde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Almanya doğumlu olan manken ve oyuncu Serkan Çayoğlu Kiraz Mevsimi dizisinden başrol arkadaşı Özge Gürel ile evleniyor mu iddiaları ile bir kez daha gündeme geldi. Peki Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu kimdir Serkan Çayoğlu kaç yaşında

Serkan Çayoğlu, Kiraz Mevsimi dizisinden başrol arkadaşı Özge Gürel ile evleniyor iddiası ile yeniden gündeme geldi. Almanya doğumlu olan Serkan Çayoğlu modellik ve oyunculukla ilgileniyor. Kiraz Mevsimi dizisi ile gönülleri fetheden Serkan Çayoğlu şu sıralar Özge Gürel ile evlililik hazırlığında olduğu ve yakınlarına nikah müjdesi verdikleri konuşuluyor.

Haberin Devamı

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

Serkan Çayoğlu 31 Mayıs 1987, Almanya doğumlu model, manken ve oyuncudur.

Modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş olup Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.

Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandıran Serkan Çayoğlu bu dizide başrol oynadığı arkadaşı Özge Gürel ile aşk yaşamaya başlamıştır. Ayrıca bir ikiz kardeşi vardır. Oyuncuya bir röportajında ikizinizle benziyormusunuz sorusu sorulmuş, oyuncu "Ne dış görünüş ne de kişisel olarak birbirimize benzemiyoruz." cevabını vermiştir.

Kiraz Mevsimi (2014) Ayaz Dinçer / FOX
Zeytin Tepesi (2014) Burak Altaylı / Kanal D
Kuzey Güney adlı dizide Merve'nin yurt dışından gelen arkadaşını canlandırmıştır.